Evenimentul Zilei > Sport > Gafă de zile mari la decernarea Balonului de Aur. Lionel Messi, enervat la culme din cauza unui gest deplasat la adresa soției sale
Gafă de zile mari la decernarea Balonului de Aur. Lionel Messi, enervat la culme din cauza unui gest deplasat la adresa soției sale

Gafă de zile mari la decernarea Balonului de Aur. Lionel Messi, enervat la culme din cauza unui gest deplasat la adresa soției sale

Lionel Messi a reușit o nouă performanță în cariera sa, primind pentru a șaptea oară Balonul de Aur. Ar fi trebuit să fie o seară perfectă pentru fotbalist, mai ales că la marele eveniment a fost însoțit de frumoasa lui soție și cei trei băieți ai cuplului. Însă, un gest făcut de un bărbat față de soția sa l-a enervat cumplit.

Lionel Messi a reușit să marcheze la finalul acestui an încă o mare performanță în cariera sa. Este pentru a șaptea oară când primește balonul de aur, iar în acest an l-a devansat pe Robert Lewandowski. Fotbalistul de 34 de ani s-a prezentat la ceremonia de decernare a premiilor însoțit de soția sa, Antonela, însă și de cei trei băieți ai cuplului, Mateo, Ciro și Thiago, care erau îmbrăcați la fel ca tatăl lor.

Înainte ca starul de la Paris Saint Germain să primească Balonul de Aur, acesta alături de familia sa a fost condus într-un loc special amenajat pentru fotografii. După ce au fotografiat frumoasa familie, director de la France Football, revista care organizează Balonul de Aur, a avut o cerință mai specială. Acesta i-a cerut Antonelei să se îndepărteze puțin, astfel încât fotografii să îl poată poza doar pe Lionel Messi și cei trei fii ai săi.

Frumoasa soție s-a conformat cererii și a făcut câțiva pași în lateral, însă fotbalistul a fost vizibil deranjat de această cerință. Lionel Messi i-a cerut soției sale să revină alături de el și de cei trei copii, nu înainte de a-i arunca o privire extrem de dură director de la France Football. Acesta din urmă nu a mai avut ce face, decât să se conformeze și să realizeze fotografii doar cu întreaga familie.

Cei doi soți se cunosc încă din copilărie, pe când aveau fotbalistul avea doar nouă ani. Verișorul Antonelei, fost coleg cu fotbalistul la Newell’s Old Boys, le-a făcut cunoștință.

Momentul care l-a enervat la culme pe Lionel Messi a fost făcut public pe rețelele de socializare.

Declarațiile lui Lionel Messi după ce a primit Balonul de Aur

”Am făcut un sezon bun cu Barcelona, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm La Liga sau Liga Campionilor. Copa America a făcut diferenţa pentru a câştiga din nou acest trofeu (Balonul de Aur, n. red.). Este o mândrie că sunt primul jucător care îl câştigă în tricoul echipei PSG. Este ceva special, o onoare.

Acest premiu îmi dă forţa pentru o nouă etapă, la un nou club. Mă bucur că mi-am văzut familia fericită în seara asta. Este un premiu individual, dar Copa America este un trofeu pentru o echipă. Vom face totul pentru a câştiga un nou trofeu cu Argentina”’, a spus Messi.