Evenimentul Zilei > Sport > Fuziunea dintre Viitorul şi FC Farul Constanţa are loc. S-a stabilit numele noii echipe
Fuziunea dintre Viitorul şi FC Farul Constanţa are loc. S-a stabilit numele noii echipe

Fuziunea dintre Viitorul şi FC Farul Constanţa are loc. S-a stabilit numele noii echipe

Președintele clubului Viitorul Constanţa, Gheorghe Popescu, a dezvăluit care va fi numele viitoarei echipe care va rezulta după fuzionarea cu FC Farul Constanţa.

Fuzionarea dintre Viitorul şi FC Farul Constanţa. Au stabilit numele noii echipe. De asemenea, oficialul grupării de la Ovidiu a anunţat că noua echipă ar putea apărea chiar în viitorul sezon.

Viitorul este finanţată de Gheorghe Hagi, în timp ce FC Farul Constanța este patronată de Ciprian Marica. Cei doi discută ultimele detalii despre fuzionarea în urma căreia una dintre echipele cu tradiție în fotbalul românesc ar putea reveni în Liga 1.

Farul Constanţa. Acesta este numele pe care îl va avea noul club. „Vorbesc cu Gică Hagi de un an de zile de fuziune. E bine când se unesc două forțe. Nu ne-am concentrat asupra acestui subiect.

Așteptăm finalul campionatului pentru ca cele două părți să se așeze la masă, să vadă ce oferă fiecare și să vedem ce ne place și ce nu. Am tot vorbit, au fost tatonări, dar nu ne-am așezat la masă cu Ciprian Marica și cu echipa lui de consultanți, alături de echipa noastră juridică.

Fuzionarea dintre Viitorul şi FC Farul Constanţa

Vedem ce variantă rezultă ca să fie acceptată, iar suporterii trebuie să înțeleagă că este o singură forță fotbalistică în oraș, administrația locală să fie implicată. Săptămâna viitoare va fi decisivă, până acum nu s-a definitivat nimic pentru că nu a fost momentul.

Entitatea comună va juca la Ovidiu, dar Compania Naţională de Investiţii (CNI) vrea să facă un stadion de 18 mii de locuri la Constanța. Fuziunea se poate întâmpla și din acest sezon, noi ne vom păstra structura managerială și echipa se va numi Farul Constanța, asta va fi singura schimbare. Iar Marica va face parte din noua echipă managerială.

Locul din liga 2 este problema lui Ciprian. Dar nu batem nimic în cuie, nici numele de Farul. E o discuție juridică deloc simplă, sunt avocați de care se ocupă”, a declarat Popescu la Digi Sport.