Gheorghe Hagi mai face o mutare de „Rege”. Mișcarea e aplaudată de toată România

Gheorghe Hagi mai face o mutare de „Rege”. Mișcarea e aplaudată de toată România

Gheorghe Hagi ar vrea să achiziționeze clubul Farul Constanța, din liga a 2-a, și să realizeze o fuziune cu Viitorul Constanța, formația pe care o patronează.

Gheorghe Hagi ar fi interesat să cumpere formația Farul Constanța, pentru că Ciprian Marica, principalul investitor ar vrea să se retragă. În acest caz, dacă ar cumpăra clubul la care a debutat ca jucător, „Regele” ar realiza o fuziune. Pentru că Farul s-ar uni cu Viitorul Constanța. În acest proiect, lui Hagi ar urma să i se alăture și autoritățile locale din Constanța, dar și investitori privați

Dacă ar cumpăra Farul Constanța, „Regele” ar fi sprijinit și de autoritățile locale

Luați-o cu titlu de zvon. Am auzit că e foarte posibil că Marica să renunțe la Farul Constanța și foarte posibil Hagi să preia Farul într-o fuziune cu Viitorul Constanța. Se poate întâmpla într-un viitor apropiat.

Ar fi o bombă și pentru Hagi asta, pentru sufletul lui! Dacă se face, ar fi un nume uriaș. Vin și autoritățile locale, și vine și mediul privat”, a spus jurnalistul Decebal Rădulescu la Digi Sport.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deocamdată, „Regele” s-a dedicat în acest sezon muncii administrative de la Academia de fotbal care îi poartă numele. Echipa FC Viitorul a avut rezultate mediocre în campionat și luptă în finalul stagiunii, în play-out, pentru menținerea în Liga I.

Altfel, fostul selecționer Anghel Iordănescu a declarat că îl vede pe Gheorghe Hagi pe banca echipei naționale a României. Și a vorbit despre acest subiect, de mai multe ori, cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF).

Gică Hagi, propus la națională de un fost selecționer

„Ţin minte că am avut mai multe discuţii şi i-am recomandat lui Burleanu să insiste pentru Hagi. Dacă se inista mai mult, dacă se discuta direct cu Hagi, nu prin intermediari, nici nu ştiu dacă s-a făcut.

Dar o discuţie directă cu Hagi clarifica lucrurile, iubeşte prea mult fotbalul şi naţionala, şi sunt convins că mai devreme sau mai târziu se va întoarce la naţională..

S-au făcut nişte greşeli în trecut, a fost o greşeală imensă aducerea lui Daum la naţională. Nu putea să ajute naţionala, pentru că nu cunoştea fondul de jucători, nici problemele fotbalului nostru”, a spus Iordănescu la Look Sport.