Monica Bârlădeanu, una dintre cele mai frumoase române, a dezvăluit tuturor dieta care o ajută să aibă o siluetă de vis. Cu toate că are 42 de ani, Monica Bârlădeanu afișează o siluetă care le-ar face invidioase până și pe domnișoarele de 20 de ani. Recent, a decis să își ia inima în dinți și să dezvăluie secretul care o ajută să pară că timpul nu a trecut deloc peste ea.

Dieta Monicăi Bârlădeanu

Vedeta serialului „Vlad” a dezvăluit că de mai mulți ani urmează dieta hiperproteică care i se potrivește de minune și o scapă de kilogramele în plus. Pe lângă asta, vedeta a renunțat la dulciuri și are un program de antrenamente destul de riguros.

„În cazul meu funcționează cel mai bine dieta hiperproteică, însă m-aş feri s-o detaliez, pentru că fiecare corp e diferit. În momentul în care cineva se decide să urmeze o dietă, ar trebui să consulte un nutriţionist. În cazul meu funcţionează regimul care înseamnă mâncat câte puţin din trei în trei ore”, a declarat Monica Bârlădeanu pentru „Ce se întâmplă doctore?”.

Vedeta a mai punctat că are grijă să respecte cu sfințenie mesele principale ale zilei și să nu se înfometeze.

„Dulciurile de orice fel. E foarte adevărat că nici n-a fost greu, pentru că îmi plac mai degrabă alimentele sărate decât cele dulci.

Dacă trebuie să ies repede pe uşă dimineaţa, o felie de pâine de secară, prăjită, fără gluten, cu avocado, dar, dacă am timp, îmi place ritualul omletei. La prânz, dacă am o întâlnire, comand o salată consistentă (cea cu ton e favorita mea) sau un carpaccio de vită, iar seara un peşte cu broccoli la aburi.

În timpul zilei ronțăi din când în când migdale crude, cât să nu ajung la masă înfometată tare. Asta nu înseamnă că nu fac şi derogări din când în când”, a mai spus Monica Bârlădeanu.