Evenimentul Zilei > Monden > “Ființe de lumină m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice
“Ființe de lumină m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice

“Ființe de lumină m-au readus la viață”. Ione a trăit momente unice

Mulți dintre cei care au trăit experința unei morți clinice povestesc despre lumini orbitoare sau despre o presupusă întâlnire cu ființe de lumină.

Este și cazul unei femei numite Ione, care a fost pentru scurt timp în moarte clinică din cauza unor complicații care au intervenit în timpul unei intervenții chirurgicale la abdomen. Potrivit cotidianului britanic Express, Ione a avut în acele momente o experiență tulburătoare

Femeia povestește că a văzut ființe făcute din lumină care au readus-o la viață.

În declarațiile pe care le-a făcut pentru Near Death Experience Research Foundation , Ione a povestit: „M-am trezit într-un loc întunecat, cu patru ființe în jurul unei mese. Purtau mantii cu glugă.

Lumina strălucea în partea din față glugilor pe care le purtau, era o lumină strălucitoare. Mâinile lor erau, de asemenea, făcute din lumină.

Ione e sigură că era vorba de lumea de dincolo. „Aceste ființe au acționat foarte repede, dar toate știau foarte bine ce au de făcut.

ei, dar a fost un efort foarte coordonat. Nu au vorbit,

este posibil să fi comunicat telepatic, dar nu sunt sigură.

Am auzit un zgomot, ca un zumzet, dar cred că venea din lumea cealaltă. Nu puteam înțelege niciun cuvânt.

„Când ființele au terminat ce aveau de făcut, m-am regăsit instantaneu înapoi în lumea noastră, mă îndreptam spre spre corpul meu fizic.”

 

Oamenii de știință au altă explicație

 

Femeia crede că a avut experiența viații de apoi, dar oamenii de știință sunt de altă părere. Ei susțin că  experiențele la limita morții, de tipul celor trăite de Ione, sunt rezultatul unei creșteri a activității cerebrale pe măsură ce se apropie moartea.

Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au făcut și un experiment care  pare să demonstreze această explicație. Au declanșat un stop cardiac unor cobai, monitorizând în același timp activitatea creierului acestora.

Cercetătorii au fost uimiți să descopere că activitatea creierului a crescut semnificativ în ultimele 30 de secunde din viață.

În teorie, atunci când se intensigică activitatea cerebrală, este posibil să apară viziuni vii, ceea ce ar explica impresia celor care au avut experiențe de genul morții clinice că au ajuns în viața de apoi.

Dr. Jimo Borjigin,  care este expert atât în fiziologie moleculară și integrativă, cât și în neurologie susține că: „acest studiu, efectuat la animale, este primul care se ocupă de ceea ce se întâmplă cu starea neurofiziologică a creierului pe moarte”.

Dr. Borjigin a adăugat: „Ipoteza că vom găsi unele semne de activitate conștientă în creier în timpul stopului cardiac a fost confirmată de datele obținute prin experiment”, a adăugat dr. Borjigin.

Seducătoarea ucigașă a îngrozit Europa! Un român, printre victimele „Dulce Angel”

 

COVID-19. E cea mai proastă veste despre vaccin! Vine de la șeful savanților de la Moderna

”Fița” dementă inventată în Statele Unite. Friptură produsă din celule și sânge uman