Evenimentul ZileiActualitateSeducătoarea ucigașă a îngrozit Europa! Un român, printre victimele „Dulce Angel”

Seducătoarea ucigașă a îngrozit Europa! Un român, printre victimele „Dulce Angel”

Seducătoarea ucigașă a îngrozit Europa! Un român, printre victimele „Dulce Angel”
Agățat pe un site de întâlniri din Spania cu promisiunea unor nopți fierbinți, românul a a avut parte de coșmarul vieții lui..

Site-urile de întâlniri amoroase nu sunt periculoase numai pentru femeile care le frecventează, ci chiar și pentru bărbați. O demonstrează pățania cruntă de care a avut parte în Spania un șofer de camion român.

Bărbatul a fost prima victimă a unei seducătoare pe care a cunoscut-o pe un site de dating, unde aceasta avea un profil cu un nume sugestiv Dulce Angel. După ce au schimbat câteva cuvinte, femeia i-a spus că adevăratul ei nume este Daniela Mendoza și i-a promis o noapte fierbinte dacă va veni în orașul ei- Pedrola din Zaragoza. Pentru ca românul să muște momeala, femeia și-a însoțit invitația cu fotografii incendiare.

În loc de noaptea de pasiune la care visa, românul a avut parte, însă, de o întâmplare pe care nu o va uita toată viața. Pe 26 iulie 2019, când a venit la întâlnire, femeia, iubitul ei, Mohamed Achraf, și un prieten al lor, José Antonio Meléndez l-au legat, l-au bătut și i-au aplicat șocuri electrice în mod repetat. Ca să scape de tortură, românul a fost nevoit să dea tot ce avea- mașina Renaul Clio, telefonul mobil și suma de 55 de euro.

„Îmi plac bărbații maturi!”

Chiar dacă prada nu era mare, cei trei au observant că metoda funcționa, așa că au pornit în căutarea unor noi victime.

Chiar a doua zi, femeia, care între timp își schimbase numele de scenă în Bella, a reușit să capteze interesulunui om de afaceri în vârstă de 58 de ani din Tudela (Navarra). Bărbatul, care era divorțat, nu a rezistat mesajelor și fotografiilor tinerei, mai ales că aceasta îl asigura că îi plac bărbații maturi. Omul de afaceri a luat trenul spre Pedrola, fără să-și imaginize în ce se bagă. În gară nu-l aștepta, însă, doar frumoasa necunoscută, ci și iubitul acesteia, Omul a fost lovit în cap cu un obiect contondent, legat și băgat în portbagajul unei mașini. Apoi l-au amenințat cu o armă. Ca să scape cu viață, afaceristul a dat tot ce avea asupra lui -cardul de credit, 650 de euro în numerar, ceasul, telefonul mobil și ochelarii de vedere.

De la jaf. la crimă

Cea mai cumplită soartă a avut-o a treia victimă a seducătoarei. Omul de afaceri basc José Antonio Delgado, în vârstă de 50 de ani a fost atacat sălbatic. de femeie și partenerul ei,  cu „intenția evidentă de a-l ucide”. Cei doi l-au îngropat, din câte se pare, când omul era încă în viață  pentru a-i fura 1.500 de euro și un Mercedes de ultimă generație pe care ulterior  l-au vândut online cu prețul de 10.000 de euro.

Descoperirea cadavrului informaticianului basc José Antonio Delgado la marginea orașului Pedrola, pe 27 septembrie 2019, a condus, în cele din urmă, poliția pe urmele Îngerului Dulce.

Cine era Îngerul Dulce?

Poliția a descoperit că profilurile de pe site-ul de întâlniri aparțin unei femei venite în Spaniua din Venezuela- Candy Arrieta Hedangelin, în vărstă de 34 de ani.

Femeia și complicii ei au fost arestați și aduși în fața justiției. Acum, rocuratura provincială Zaragoza cere 58 de ani și nouă luni de închisoare pentru femeie și partenerul ei. Cei doi sunt acuzați de crimă, detenție ilegală, jaf cu violență și răniri, deținere ilegală de arme, apartenență la un grup infracțional și tentativă de extorcare,.

Complicele celor doi, José Antonio Meléndez, riscă și el 18 ani de închisoare. Probele împotriva celor doi sunt extrem de solide. Garda civilă a găsit, în timpul perchezițiilor făcute în depozitul în care locuiau Candy și iubitul ei, mai multe obiecte aparținând victimei, inclusiv câteva bijuterii aruncate în toaletă, scrie Diario del Mallorca.

 

Românii acuzați pentru jaful de zeci de milioane de lire își bat joc copios de autoritățile britanice

COVID-19. E cea mai proastă veste despre vaccin! Vine de la șeful savanților de la Moderna

 

 


Accesează: