„Întrucât americanii sunt în carantină și li se cere să evite reuniunile  și întâlnirile prea apropiate, zilele bune în care puteai întâlni pe cineva pe Tinder, Bumble sau Grindr ar putea fi apuse, cel puțin deocamdată.

Asta pentru că  relații sexuale cu străini prezintă riscul de a contracta virusul”, scria la jumătatea lunii martie Tyler Durden pe site-ul zerohedge.com.

Iar evoluția lucrurilor pare să-i dea dreptate.  O companie care produce păpuși sexuale, Sex Doll Genie, a anunțat că cererea a crescut puternic în timpul pandemiei.

„Avem o mulțime de produse în stoc, dar nu putem lucra suficient de repede pentru a fi în pas cu cererea”.

Angajăm cât de repede putem și am creat mai multe poziții noi la nivel de management pentru a putea veni în sprijinul clienților atât în ​​SUA, cât și în Europa”.  a declarat Janet Stevenson, proprietara companiei Sex Doll Genie, care se laudă cu o creștere cu 51,6% în februarie și martie în ceea ce privește comenzile de la bărbați singuri.

La fel de bine stau și afacerile companiei de roboți sexuali RealDoll, cunoscută și sub denumirea de Abyss, mai ales că patronii au investit masiv în publicitatea promovându-și păpușile din silicon  drept „antibacteriene” și „sigure” pentru utilizare în timpul pandemiei.

Acum, creșterea puternică a profiturilor a determinat conducerea să-și diversifice oferta

Co-fondatorul companiei, care poartă numele de Amit, a declarat pentru Daily Star, că generațiile viitoare de păpuși  sexuale vor fi dotate cu aparate care imită respirația și bătăile inimii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE