Românii acuzați pentru jaful de milioane de lire își bat joc copios de autoritățile britanice

Românii acuzați pentru jaful de milioane de lire  își bat joc copios de autoritățile britanice

Românca Maria Meșter, în vârstă de 47 de ani, și fiul ei au fost filmați de camerele de supraceghere  împreună cu hoții care au dat spargerea de 70 de milioane de lire sterline asupra luxoasei reședințe pe care faimoasa Tamara Ecclestone o are în apropiere de Hyde Park, Cu toate astea, femeia nu și-a pierdut umorul.

Potrivit anchetatorilor, românca a fost arestată pe aeroportul din Stansted, purtând cerceii furați. Mai mult, autoritățile britanice sunt în posesia unei fotografii în care Maria Meșter apare purtând un colier de aur despre care se presupune că ar fi fost, de asemenea furat de la Tamara Ecclestone.

Maria Meșter și fiul ei Emil-Bogdan Savastru, în vârstă de 30 de ani, împreună cu alți doi români, Sorin Marcovici, în vârstă de 53 de ani, și Alexandru Stan, în vârstă de 49 de ani, sunt acuzați că au făcut parte din „echipa de sprijin” a spărgătorilor care au venit din Italia pentru a da spartgeri în casele bogătașilor de la Lonndra.

În ciuda probelor pe care poliția le are împotriva ei, Maria Meșter nu și-a pierdut cumpătul. Ba, mai mult, și-a bătut joc copios de anchetatori. „Poți să-mi spui de ce apari în imagini vorbind cu omul care a dat spargerea de 50 de milioane de lire sterline și apoi te afli în același avion cu care a plecat înapoi în Italia? Nu am comentarii de făcut!”

Ne puteți urmări și pe Google News

Nici în legătură cu cerceii de 66.000 de lire sterline furați e la dEcclestone, românca nu s-a arătat mai vorbăreață. „Nu-i am de la Londra”, a declarat ea.

„Dacă aș fi furat 50 de milioane de lire sterline, aș fi revenit în Anglia?” l-a întrebat femeia pe anchetator în bîtaie de joc. „Știu ce vrei, nu am nimic de-a face cu asta, știu că îi vrei pe tipii importanți, nu am nimic de-a face cu asta.”

Pentru ca spectatacolul să fie complet, Maria Meșter a încheiat interviul complimentându-l pe ofițer pentru ochii lui albaștri și cerându-i o țigară.

Nici ceilalți români nu recunosc nimic

Nici fiul ei, Emil Bogdan Savastru nu recunoște acuzațiile care i se aduc, desi asupra sa au fost găsite un ceas Tag Heuer și o geantă Louis Vuitton, identice cu cele furate. Bărbatul a fost arestat când încerca să urce într-un avion cu destinația Japonia. Și ceilalți doi români acuzați, Marcovici și Stan, neagă că ar fi fost implicați în spargeri.

Cine e Tamara Ecclestone?

Vedeta de televiziune Tamara  Ecclestone este o vedetă de televiziune din Marea Britanie, foarte cunoscută în lumea mondenă. Este fiica lui Bernie Ecclestone, fost directpr al Formula One Group și al fostului topmodel croat Slavica Ecclestone. Ecclestone este măritată cu Jay Rutland și are două fetițe.  În momentul spargerii (13 decembrie 2019), familia se afla în vacanță.

Teoria conspirației. Ce ascunde mișcarea „imbecilă” a echipei lui Trump? Explodează bomba?

Teoria conspirației. „Marea resetare” înseamnă lagăre pentru cei care refuză vaccinarea?

„Rechinii lui Erdogan” iau cu asalt Marea Neagră. Putin are de ce să se teamă