Evenimentul Zilei > Monden > Familia Regală a amuțit: Harry și Meghan nu îi vizitează de Crăciun. Sărbătorile de iarnă o au în centru pe micuța Lilibet
Familia Regală a amuțit: Harry și Meghan nu îi vizitează de Crăciun. Sărbătorile de iarnă o au în centru pe micuța Lilibet

Familia Regală a amuțit: Harry și Meghan nu îi vizitează de Crăciun. Sărbătorile de iarnă o au în centru pe micuța Lilibet

Cuplul de Sussex se pare că va petrece Crăciunul din acest an în California, alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Lilibet s-a născut la începutul acestui an. Măsura luate de Harry și Meghan vine pe fondul amenințării tot mai mari a COVID-19 în urma apariției variantei Omicron, ceea ce face din ce în ce mai puțin probabil ca familia să se poată întoarce în Marea Britanie.

Se anunță o mare schimbare a Crăciunului, în ceea ce privește modul în care a fost sărbătorit primul astfel de eveniment de către Archie, copilul cel mai mare al lui Harry și Meghan. El a petrecut în California. Lilibet, însă, singura fetiță a cuplului, va avea parte de sărbători de iarnă diferite.

Cum a sărbătorit cuplul de Sussex Crăciunul alături de Archie

Prințul Harry și Meghan Markle au petrecut, anul trecut, sărbătorile de iarnă într-o cabană canadiană de lux de pe insula Vancouver, unde li s-a alăturat mama ducesei de Sussex, Doria Ragland. Doamna Ragland a locuit pentru scurt timp cu cuplul de Sussex atunci când l-au adus pentru prima dată pe Archie acasă, la Frogmore Cottage.

La acea vreme, localnicii au declarat că i-au văzut pe duce și pe ducesă făcând jogging în orașul canadian North Saanich, iar alții i-au surprins în drumeții în Parcul Regional Horth Hill de pe Insula Vancouver.

Pe atunci, un purtător de cuvânt al palatului a declarat: „După ce au petrecut ultimele două Crăciunuri la Sandringham, Altețele Lor Regale vor petrece sărbătorile din acest an ca o nouă familie, alături de mama Ducesei, Doria Ragland. Ei au sprijinul Majestății Sale, Regina Elisabeta”.

Premierul canadian Justin Trudeau a transmis cuplului, în anul 2020: „Prințule Harry, Meghan și Archie, vă dorim cu toții o ședere liniștită și binecuvântată în Canada. Vă aflați printre prieteni și sunteți întotdeauna bineveniți aici”.

Sărbătorile de iarnă ale lui Lilibet vor fi foarte diferite

Cu toate acestea, se pare că anul acesta, cuplul își va petrece primul Crăciun cu Lilibet în casa lor din Montecito. Cuplul s-a mutat în California în ianuarie 2020, cu doar două luni înainte de a anunța că se va retrage din îndatoririle regale în martie. Prin urmare, bebelușul Lilibet nu a întâlnit-o încă pe regina căreia îi poartă numele.

De la mutarea lor în SUA, prințul Harry a revenit pe teritoriul britanic doar de două ori, și niciodată cu soția și copiii săi. Regalul în vârstă de 37 de ani a revenit pentru prima dată în Marea Britanie în aprilie pentru a participa la funeraliile bunicului său, prințul Philip, care a murit la vârsta de 99 de ani. De asemenea, el s-a întors în iulie pentru a dezveli o statuie a mamei sale decedate, prințesa Diana.

Au existat speculații cu privire la primele fotografii ale bebelușului Lilibet, care ar urma să fie făcute publice în acest sezon festiv, deoarece în fiecare an de la nașterea lui Archie, cuplul regal a inclus o imagine a acestuia pe felicitarea de Crăciun. Ducele și ducesa de Sussex au adoptat o abordare unică față de presă, ferindu-și aproape în totalitate cei doi copii de lumina reflectoarelor. Spre deosebire de alți membri ai familiei regale și de copiii lor, soții Sussex încă nu au publicat nicio fotografie cu bebelușul Lilibet, care s-a născut pe 4 iunie 2021 și nicio actualizare despre primul lor născut, Archie.

Cu toate acestea, într-un interviu cu Ellen DeGeneres, ducesa de Sussex a oferit recent o imagine rară despre fiica ei, când a dezvăluit că bebelușului de șase luni îi ies dinții. Ea a întrebat-o pe doamna DeGeneres dacă ar putea recomanda ceva pentru a ușura durerea lui Lillibet, la care gazda a glumit că ar trebui să-i dea bebelușului tequila, potrivit The Express.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.