Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle a concediat-o și pe ultima bonă a lui Archie. Ce incident „misterios” a avut loc
Meghan Markle a concediat-o și pe ultima bonă a lui Archie. Ce incident „misterios” a avut loc

Meghan Markle a concediat-o și pe ultima bonă a lui Archie. Ce incident „misterios” a avut loc

Cuplul de Sussex a concediat-o și pe ultima bonă a lui Archie, din cauza unui incident misterios ce a avut loc. Unele voci susțin că pentru cuplul de Sussex este imposibil de lucrat, motiv pentru care este foarte dificil ca cei doi părinți să găsească o bonă potrivită pentru copilul lor.

În urma unui incident „misterios”, Meghan Markle a concediat-o pe ultima bona a micuțului Archie. Potrivit jurnalistului Omid Scobie, apropiat al Ducesei de Sussex, a transmis că părinții copilului analizau, la momentul concedierii bonei, mai multe alternative de creștere a copilului. Unele voci susțin, însă, că „incidentul” în cauză i-a cam lăsat pe cei doi părinți fără bonă.

Jurnalistul Omid Scobie a susținut, la un post de televiziune, că „foarte puține persoane cunosc situația reală din spatele poveștii. După nașterea lui Archie, Harry și Meghan au vrut să aibă parte de un program de odihnă, motiv pentru care au angajat o bonă”.

Un apropiat al lui Meghan susține că a avut loc un incident

Potrivit clarificărilor oferite de jurnalist, într-una dintre primele nopți de la angajarea bonei, a avut loc un incident. Întâmplarea a fost suficient de serioasă încât să o determine pe Meghan Markle să o concedieze pe bonă.

„Nu pot să ofer detalii legate de angajarea bonei, din motive legale, însă într-una dintre primele nopți a avut loc un incident, iar acesta a determinat cuplul să o concedieze pe bonă”, a spus Omid Scobie, conform thesun.

De ce nu rămâne nicio bonă angajată

Unele voci susțin că pentru cuplul de Sussex este imposibil de lucrat, motiv pentru care este foarte dificil ca cei doi părinți să găsească o bonă potrivită pentru copilul lor. În primele șase săptămâni, copilul avusese deja trei dădace, toate concediate de Meghan Markle.

Publicațiile internaționale transmit că nu este clar dacă bonele au fost concediate sau au plecat de bună voie, întrucât ele au semnat contracte care le împiedică să dezvăluie informații despre munca prestată. Surse regale susțin că alegerea bonei a fost „foarte personală” și se bazează pe „nevoile bebelușului și ale părinților”.

„Harry și Meghan nu vor să se grăbească și să riște să ia o decizie greșită”, au mai spus sursele regale.