Surse apropiate de Meghan Markle și prințul Harry susțin că alegerea unei bone este una extrem de personală și că ducii de Sussex vor să găsească persoana perfectă pentru acest rol. Micuțul Archie, care s-a născut pe 6 mai, a ajuns deja la a treia dădacă. Palatul Buckingham nu vrea să comenteze pe marginea acestui subiect, potrivit The Sun.

A treia bonă aleasă de Meghan Markle și prințul Harry este o femeie născută în Marea Britanie, care însă nu s-a mutat permanent la conacul Frogmore din Winsdor. Deocamdată, dădaca lucrează doar în weekenduri.

Ducii de Sussex vor ajutor suplimentar în această toamnă, când au în plan un tur în Africa de Sud. Meghan Markle și prințul Harry vor să îl ia pe micuțul Archie cu ei. 

În luna noiembrie a anului trecut, asistenta personală a lui Meghan Markle, Melissa Touabiti, și-a dat demisia după ce a lucrat timp de șase luni pentru ducesa de Sussex. Surse apropiate de ea au susținut la acea vreme că femeia a plecat în lacrimi de la palat, din cauza ducesei de Sussex. În săptămânile recente, alte două asistente de-ale lui Meghan Markle, Amy Pickerall și Heather Wong, și-au dat demisia. 

Publicația britanică scrie că nu este clar dacă bonele au fost concediate sau au plecat de bună voie, întrucât ele au semnat contracte care le împiedică să dezvăluie informații despre munca prestată. Surse regale susțin că decizia cuplului de a alege o a treia bonă pentru Archie, care are doar șase săptămâni, a fost „foarte personală” și se bazează pe „nevoile bebelușului și ale părinților”. 

„Harry și Meghan nu vor să se grăbească și să riște să ia o decizie greșită”, au mai spus sursele regale. În luna martie, Amy Pickerill, considerată drept mâna dreaptă a lui Meghan Markle, și-a dat demisia. Pickerill a fost treia femeie din staff-ul ducesei de Sussex care a demisionat în decurs de câteva luni. Prima care a plecat a fost asistenta persoană a fostei actrițe și apoi șefa echipei de securitate a ducesei.