Evenimentul Zilei > Social > Fabulos! Cu ce s-au tratat frații Becali, infectați cu COVID-19? Nu vă vine să credeţi
Fabulos! Cu ce s-au tratat frații Becali, infectați cu COVID-19? Nu vă vine să credeţi

Fabulos! Cu ce s-au tratat frații Becali, infectați cu COVID-19? Nu vă vine să credeţi

Victor Becali şi Giovanni Becali au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Cei doi fraţi au vorbit pentru prima dată despre starea de sănătate.

Cei doi frați s-au tratat cu pastile de la clinica vărului Gigi, patronul de la FCSB.

Giovanni Becali și fratele său Victor  au testat pozitiv la Covid 19 zilele trecute, informația fiind dezvăluită cu o zi înainte de meciul naționalei cu Austria. Cunoscutul impresar este acasă și face tratament după rezultatul primit.

Giovanni Becali nu știe de unde a putut să contacteze virusul. Cu privire la sănătatea sa a declarat: „Acum sunt mult mai bine. Mi-a dat văru-miu Gigi niște pastile de la el de la clinică”

Cei doi au fost anunțați că sunt pozitivi la Covid-19, după testele pe care le-au făcut la începutul acestei săptămâni..

„Mă simt mult mai bine acum. Am avut noroc și cu văru-miu Gigi, care mi-a dat niște pastile de la clinica lui și m-am pus destul de repede pe picioare”.

Potrivit unor surse, Giovanni și Victor s-ar fi infectat după ce au urmărit meciul de fotbal Norvegia – România într-un local din Pipera.

Giovanni și Victor Becali, plus alți nepoți și machedoni, au văzut Norvegia – România 4-0 împreună la barul din Pipera. Toți au Covid!
Giovanni Becali nu știe exact de unde a putut să se îmbolnăvească. Din informațiile FANATIK, este foarte posibil ca partida Norvegia – România 4-0 de duminică seara să fi constituit cauza contactării Covid.

Atunci, Giovanni, fratele său Victor, mai mulți nepoți și prieteni machedoni au decis să urmărească împreună partida de la Oslo, la cunoscuta locație „Buggy” din Pipera. Au fost peste 20 de oameni, aproape toți fiind testați ulterior pozitivi la Covid! Un adevărat focar.
„Nu pot să-mi dau seama exact de unde am luat virusul. Poate când am fost în Italia pentru transferul lui Mihăilă, poate la bar, când ne-am uitat la Norvegia – România… Nu știu și nici nu mai contează… Sper să fiu ok cât mai repede din toate punctele de vedere”, a mai declarat Giovanni pentru Fanatic.

Publicat in categoriile: Social, Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: