Evenimentul Zilei > Sport > Victor Becali a dat mașinile de lux pe o bicicletă. Asortată cu șlapii…
Victor Becali a dat mașinile de lux pe o bicicletă. Asortată cu șlapii…

Victor Becali a dat mașinile de lux pe o bicicletă. Asortată cu șlapii…

Victor Becali a renunțat la mașinile de lux și a apărut pe străzile Capitalei într-o ipostază neobișnuită pentru el, ieșind la plimbare cu bicicleta, pe care a asortat-o cu o pereche de șlapi.

Privirile au fost atrase de un detaliu inedit și anume, Becali și-a asortat bicicleta cu… șlapii, lăsând la o parte pantofii scumpi.

Imaginile inedite cu milionarul au fost surprinse de către paparazzii Spynews.ro pe străzile Capitalei.

Victor Becali nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fostul impresar este cunoscut de toată lumea, fiind deseori pe micile ecrane, datorită carierei sale în sport. Dacă mulți l-au văzut în această ipostază, ei bine, puțini știu cum arată milionarul într-o zi obișnuită. Nu este însă și cazul paparazzilor Spynews.ro care l-au surprins pe acesta în niște cadre de senzație!

Afaceristul a demonstrat că poate renunța oricând la mașinile de lux pentru marea lui plăcere: sportul.

Mai exact, Victor Becali a lăsat deoparte bolizii pentru o… bicicletă. Astfel, celebrul om de afaceri a ales să-și petreacă ziua cu o plimbare lungă pe acest vehicul. Totodată, milionarul a arătat că s-a gândit la toate, căci a lăsat acasă costumele de firmă și s-a îmbrăcat în haine lejere, respectiv într-un tricou și o pereche de pantaloni scurți, pentru a putea pedala în voie.

Și mai surprinzătoare este încălțămintea pentru care Victor Becali a optat în timpul plimbării sale pe bicicletă. Așa cum se poate observa în imagini, nu este nici urmă de pantofi de lux, așa cum ne-a obișnuit până acum, căci omul de afaceri i-a înlocuit cu o pereche de șlapi.

Victor Becali a fost condamnat în 2014, în Dosarul Transferului, precum și în cel intitulat de presă ”Mită pentru Judecătoare”.

Vărul lui Giovanni Becali și fratele lui Giovanni Becali a fost acuzat atunci că a oferit o mită de 200.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu. Aceasta a folosit 56 de mii de euro pentru a-și cumpăra un apartament.

Victor Becali a primit cinci ani și opt luni de închisoare cu executare. Agentul a fost însă eliberat condiționat în octombrie 2018.