Evenimentul Zilei > Sport > Englezii nu cred în interesul echipelor din Premier League pentru Radu Drăguşin: „Sunt doar zvonuri lansate de impresarul său”
Englezii nu cred în interesul echipelor din Premier League pentru Radu Drăguşin: „Sunt doar zvonuri lansate de impresarul său”

Englezii nu cred în interesul echipelor din Premier League pentru Radu Drăguşin: „Sunt doar zvonuri lansate de impresarul său”

Englezii reacţionează acid la zvonurile venite pe bandă rulantă din Italia, despre un posibil transfer al lui Radu Drăguşin în Premier League.

Englezii nu cred în interesul echipelor din Premier League pentru Radu Drăguşin.

Chiar dacă tânărul fundaş din România e la un pas de a parafa un nou angajament cu campioana Italiei, Juventus Torino, valabil pentru o perioadă de cinci ani, presa din „Cizmă” vehiculează, în continuare, despre interesul manifestat pentru Radu Drăguşin de mai multe echipe situate în cea de-a doua jumătate a clasamentului din prima divizie engleză.

Conform cunoscutului cotidian italian Corriere dello Sport, ultima formaţie din Premie League intrată pe fir pentru a obţine semnătura tânărului apărător în vârstă de 19 ani este Crystal Palace. Jurnaliştii din Italia scriu că veteranul aflat la conducerea băncii tehnice a londonezilor, Roy Hodgson, l-a monitorizat, în ultima perioadă, pe jucătorul originar din Bucureşti şi le-a cerut şefilor clubului de pe „Selhurst Park” să îl convingă pe acesta să se alăture, din vară, lotul lui Palace.

Pablo Bentancourt, omul din spatele acestor zvonuri

Englezii privesc însă cu multă reticenţă aceste veşti venite din Italia şi nu cred în interesul grupărilor din Premier League pentru internaţionalul român. Jurnaliştii din Marea Britanie afirmă că în spatele acestor zvonuri se află chiar impresarul lui Drăguşin, care încearcă să pună presiune pe conducerea formaţiei antrenate de Andrea Pirlo, pentru a obţine clauzele dorite în noul contract.

Drăguşin este reprezentat de impresarul Pablo Bentancourt, ai cărui jucători se află, aproape întodeauna, în centrul unor astfel de zvonuri legate de transferuri. Există, prin urmare, cea mai mare şansă ca aceste veşti să fie create artificial doar pentru a-i convinge pe şefii lui Juventus să-i prelungească contractul lui Drăguşin” scrie publicaţia Sport Witness.

Englezii nu cred în interesul echipelor din Premier League pentru Radu Drăguşin

De-a lungul ultimelor săptămâni, jurnaliştii italieni au prezentat, aproape zi de zi, informaţii despre multiplele oferte din Anglia şi din Germania sosite pe numele lui Radu Drăguşin. Formaţia lui Jose Mourinho, Tottenham Londra, Newcastle United şi trupa din Bundesliga, Red Bull Leipzig, au fost vehiculate ca fiind următoarele destinaţii ale fotbalistului care a debutat, de curând, în Seria A şi în Liga Campionilor. La sfârşitul săptămânii trecute, aceste lungi liste s-a alăturat şi Crystal Palace.