Promovat în acest sezon, de antrenorul principal Andrea Pirlo, la echipa mare a lui Juventus, fotbalistul născut la Bucureşti va bate, în curând, palma cu şefii grupării torineze şi îşi va pune semnătura pe un contract valabil pentru o perioadă de cinci ani de zile.  

„În ciuda interesului manifestat de cei de la RB Leipzig, tânărul fundaş Radu Drăguşin va rămâne, în continuare, la Juventus. Românul a ajuns la un acord cu clubul din Torino şi va semna, probabil, un contract pentru o perioadă lungă de timp, de aproximativ cinci ani” a titrat publicaţia Tuttomercato.

Românul, ţinut pe tuşă din cauza problemelor medicale

Drăguşin, care a debutat pentru Juve atât în Liga Campionilor, cât şi în campionat şi Cupă, nu a mai făcut parte lotul lui Andrea Pirlo, din ultimele două partide. Fotbalistul din ţara noastră a resimţit dureri puternice în zona inghinală şi nu a putut fi apt pentru a intra pe teren.

Din informaţiile prezentate de presa italiană, apărătorul crescut în pepiniera celor de la Sportul Studenţesc a mai fost curtat, în această perioadă, şi de alte două formaţii din Premier League. Newcastle Uited şi Crystal Palce s-au aflat în tratative cu Drăguşin, însă acesta îşi doreşte să-şi continue aventura de la Torino.