Evenimentul Zilei > Sport > Radu Drăguşin continuă la Juventus. La ce acord s-a ajuns
Radu Drăguşin continuă la Juventus. La ce acord s-a ajuns

Radu Drăguşin continuă la Juventus. La ce acord s-a ajuns

Chiar dacă, la începutul acestei săptămâni, jurnaliştii de la Gazetta dello Sport scriau că Radu Drăguşin nu e mulţumit de clauzele contractului pus pe masă de conducerea torinezilorşi se gândeşte serios să accepte un transfer în Germania sau Anglia, presa din „Cizmă” anunţă că apărătorul înalt de 1,91 metri a fost, până la urmă, convins să continue la trupa din Piemont.     

Promovat în acest sezon, de antrenorul principal Andrea Pirlo, la echipa mare a lui Juventus, fotbalistul născut la Bucureşti va bate, în curând, palma cu şefii grupării torineze şi îşi va pune semnătura pe un contract valabil pentru o perioadă de cinci ani de zile.  

„În ciuda interesului manifestat de cei de la RB Leipzig, tânărul fundaş Radu Drăguşin va rămâne, în continuare, la Juventus. Românul a ajuns la un acord cu clubul din Torino şi va semna, probabil, un contract pentru o perioadă lungă de timp, de aproximativ cinci ani” a titrat publicaţia Tuttomercato.

Românul, ţinut pe tuşă din cauza problemelor medicale

Drăguşin, care a debutat pentru Juve atât în Liga Campionilor, cât şi în campionat şi Cupă, nu a mai făcut parte lotul lui Andrea Pirlo, din ultimele două partide. Fotbalistul din ţara noastră a resimţit dureri puternice în zona inghinală şi nu a putut fi apt pentru a intra pe teren.

Din informaţiile prezentate de presa italiană, apărătorul crescut în pepiniera celor de la Sportul Studenţesc a mai fost curtat, în această perioadă, şi de alte două formaţii din Premier League. Newcastle Uited şi Crystal Palce s-au aflat în tratative cu Drăguşin, însă acesta îşi doreşte să-şi continue aventura de la Torino.