Elev bătut de directoare în faţa clasei pentru că a lipsit de la ore. Cazul redeschide un subiect sensibil. Video

Elev bătut de directoare în faţa clasei pentru că a lipsit de la ore. Cazul redeschide un subiect sensibil. Video

În urma imaginilor în care directoarea Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu (Olteniţa) pălmuieşte un elev în faţa colegilor, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi s-au autosesizat şi au anunţat că au demarat o anchetă.

Elev bătut de directoare în faţa clasei. Inspectorii şcolari s-au autosesizat. Conform primelor informaţii, se pare că elevul ar fi fost pedepsit pentru că ar fi lipsit de la ore.

Ulterior, el a fost scos în faţa clasei şi lovit cu palmele peste cap de mai multe ori. Un coleg a filmat scenele reprobabile şi filmarea devenit virală pe reţelele de socializare. „Ce cauţi aici? Ce cauţi aici, mă?”, strigă directoarea liceului din Olteniţa.

Despre acest incident, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean Călăraşi, Adriana Sofian, a declarat: „Conducerea şcolii nu a informat ISJC despre acest eveniment nefericit. ISJC s-a autosesizat şi a fost constituită o comisie de verificare.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest moment, comisia de verificare este pe drum, spre liceul tehnologic, pentru a vedea dacă lucrurile s-au întâmplat aşa cum au fost expuse. Este regretabil că s-a întâmplat aşa ceva.7

Elev bătut de directoare în faţa clasei

ISJC dezaprobă astfel de atitudini din partea unui cadru didactic şi în speţă din partea directorului unui liceu. La adresa actualului director nu au mai fost semnalate astfel de episoade. Ne surprinde total neplăcut ceea ce s-a întâmplat.”

„C.D., directoarea liberală a Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu, din Oltenița, nu-și mai poate stăpâni nervii. Acesta este noul model de educație aplicabil în liceele călărășene. #româniaeducată. A fost numită directoare în cursul lunii ianuarie 2021. Din primele date, elevii jucau barbut, însă asta nu justifică, sub nici o formă, comportamentul acesteia.

Inspectoratul Școlar al Județului Călărași a anunțat deja organele de cercetare penală. Raluca Maria Caraion, reprezentanta ISJ Călărași, spune că este absolut șocată de gestul directoarei C.D., care va mai ocupa acest post până mâine, cel târziu”, a scris Marin Badea pe Facebook.