Evenimentul Zilei > EVZ Special > Ele sunt cele mai frumoase prințese ale monarhiilor europene. Într-o zi vor deveni regine
Ele sunt cele mai frumoase prințese ale monarhiilor europene. Într-o zi vor deveni regine

Ele sunt cele mai frumoase prințese ale monarhiilor europene. Într-o zi vor deveni regine

Trăiesc pas cu pas o viață riguroasă și sunt pregătite zi de zi ca să devină moștenitoarele regalităților străvechi.

Chiar dacă nu mai au puterea absolută de altădată și păstrează în prezent un rol simbolic, casele regale din Europa sunt întotdeauna în centrul atenției publice. Toți ochii sunt îndreptați către noile generații, care vor urca pe tron și vor duce moștenirea monarhiei mai departe.

Iată trei tinere care impresionează prin frumusețe și prestanță și se traversează o perioadă în care nu au parte de viața obișnuită a unui adolescent. Și asta pentru că sunt pregătite să devină prințese în toată puterea cuvântului.

Ingrid Alexandra a Norvegiei are 16 ani și a moștenit deja trăsăturile fizice ale celebrilor ei părinți. Este vorba despre Prinţul Moştenitor Haakon şi soţia sa, Mette-Marit. Ingrid este primul dintre cei doi copii ai cuplului și totodată nepoata regelui Harald al V-lea, conform siteului retetesivedete.ro.

Va fi cea care va urca pe tron după ce marea distincție va fi preluată de tatăl ei. Desigur, există și posibilitatea ca părintele să-și dorească să renunțe la prerogativele monarhice în favoarea prințesei Ingrid Alexandra. Ea mai are un frate mai mic: Prinţul Sverre Magnus al Norvegiei.

În Spania, prințul moștenitor Felipe și soția sa, Letizia, au două fete. Cea mai mare, Leonor – 14 ani – prințesă de Asturia, va fi cea care îi va succeda tatălui ei la tron. Sora ei, Infanta Sofia, este cu un an mai tânără și îi poate urma surorii sale. Pentru că diferența de vârstă este foarte mică, și pentru că fetele seamănă foarte bine, la o primă vedere ele par a fi gemene.

Prințesa Isabella a Danemarcei are 13 ani și este a doua născută în Prinţului Moştenitor Frederik, conform sursei citate. Ea mai are trei frați: doi băieți și o fată. Primul la succesiune este Christian (14 ani).

Estelle, prințesa Suediei, are opt ani și este copilul Prinţesei Moştenitoare Victoria a Suediei şi al Prinţului Daniel. Are un frate mai mic, Oscar.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.