Evenimentul Zilei > Monden > Dramă uriaşă la Survivor România 2022! A izbucnit în lacrimi după ce a fost dată afară din emisiune
Dramă uriaşă la Survivor România 2022! A izbucnit în lacrimi după ce a fost dată afară din emisiune

Dramă uriaşă la Survivor România 2022! A izbucnit în lacrimi după ce a fost dată afară din emisiune

În urma opțiunilor exprimate de telespectatori, dansatoarea Natalia Duminică a fost cea care a părăsit Survivor. Concurenta și-a luat la revedere de la colegi și a părăsit emisiunea în lacrimi.

Peste două luni de când a început un show în care cuvinte precum provocare, limite și bariere de depășit se află la ordinea zilei. Două triburi au decis să lase tot ce îi leagă de realitatea cotidiană și să descopere cât pot rezista în experiența Survivor! Cu fiecare săptămână petrecută în competiție, au demonstrat că devin tot mai puternici și au oferit un show de neratat de către cei de acasă. Ca de fiecare dată, emisiunea a fost lider absolut de audiență, telespectatorii savurând fiecare minut!

Natalia a părăsit competiția, pe baza voturilor de aseară

Proba de aseară a început cu aflarea mizei care a adus multe zâmbete în rândul jucătorilor. Cei care câștigau aveau ocazia de a primi mesaje de la prieteni! Pentru a șasea oară la rând, Războinicii au reușit să se impună în fața Faimoșilor și să afle vești de acasă.

Seara s-a încheiat cu un Consiliu de Eliminare dificil pentru echipa Faimoșilor! Aflați deja în inferioritate numerică, aceștia s-au văzut nevoiți să mai piardă pe cineva. În urma voturilor celor de acasă, Natalia a părăsit competiția. „Cred că e logic pentru că simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș simți că țin echipa pe loc. Nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu, să nu-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, vreau să câștigați. Treziți-vă, enervați-vă. Aș vrea să vă dau forță să câștigați cu toții. Vă rog, din suflet, fiți tari!”, a declarat concurenta înainte de a pleca.

Ce rating a făcut PRO TV marți seară

Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 27.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 10.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români s-au bucurat de Jocul de

Comunicare, iar în minutul de aur, la ora 21:34, peste 2.2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.
Show-ul merge mai departe. Duminică, de la ora 20:00, echipele o iau de la capăt. Noi strategii, momente de cumpănă și alianțe care să îi ajute în câștigarea probelor.