Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaş la Survivor România 2022! Au fost la un pas de încăierare. Toate lumea a văzut
Scandal uriaş la Survivor România 2022! Au fost la un pas de încăierare. Toate lumea a văzut

Scandal uriaş la Survivor România 2022! Au fost la un pas de încăierare. Toate lumea a văzut

În această săptămână, gimnastul Marian Drăgulescu a fost exilat pe Insulă, după nominalizarea lui Tj Miles, aprobată de toți concurenții din echipa Faimoșilor. CRBL consideră că Marian Drăgulescu se consideră superior față de ceilalti membri din echipa sa, iar acest lucru împiedică contruirea unei relații de grup. Emil Rengle a părăsit echipa Faimoșilor, însă nu în aplauze, ci cu replici dure din partea colegilor, care i-au adus diferite acuzații cu privire la comportamentul său pe durata competiției. „Ești printre cei mai răi oameni”.

Atmosfera de la Survivor România 2022 se precipită, asta pentru că apar noi disensiuni între tabere, dar și în interiorul lor.

În această săptămână, gimnastul Marian Drăgulescu a fost exilat pe Insulă, după nominalizarea lui Tj Miles, aprobată de toți concurenții din echipa Faimoșilor.

CRBL se declară fericit de trimiterea lui Drăgulescu în exil

În urma plecării sale pe Insula Exilului, Marian Drăgulescu a lăsat loc de bârfe și afirmații dure la adresa sa: „S-a întâmplat ce trebuia să se întâmple, Marian a fost trimis în exil”, declara CRBL, zâmbitor.

CRBL crede că Marian Drăgulescu nu se adaptează la nivelul competiției din care face parte.

„Eu cred, și puteți să mă înjurați pentru treaba asta, că lui îi pasă doar de imaginea lui de acasă. Nu-i pasă de puncte, îi pasă de cum e acasă, de imaginea pe care el crede că o are. Îmi doresc ca Marian să pună cap la cap tot ce s-a vorbit, tot ce s-a spus, să mai lase din caracterul lui individualist, caracterul lui orgolios care știe multe și să învețe cum să se integreze în acest grup ca să putem merge mai departe. Altfel, are un singur drum, spre casă”, spune acesta.

CRBL consideră că Marian Drăgulescu se consideră superior față de ceilalți membri din echipa sa, iar acest lucru împiedică contruirea unei relații de grup.

„Sunt curios cum se va întoarce Marian din exil, ce va zice la consiliu. Nu știu dacă se va înrăi împotriva noastră sau va analiza constructiv ce i-am spus și se va coborî de acolo unde crede că este, să vină lângă noi și ușor, ușor să construim o relație cu grupul”, a mai spus CRBL.

O nouă eliminare a avut loc la Survivor România marți seara

Emil Rengle a părăsit echipa Faimoșilor, însă nu în aplauze, ci cu replici dure din partea colegilor, care i-au adus diferite acuzații cu privire la comportamentul său pe durata competiției. „Ești printre cei mai răi oameni”.

Competiția Survivor România începe să fie din ce în ce mai grea. Pe lângă probele sportive, concurenții trebuie să se lupte cu foamea și cu dificilele condiții de trai din junglă. Meciul de imunitate disputat luni în Republica Dominicană a adus o nouă victorie Războinicii, iar Faimoșii au intrat în consiliul de nominalizare.

În tabăra Faimoșilor, spiritele se încing la fiecare consiliu. Luni, TJ Miles și Cătălin Zmărăndescu au avut un schimb de replici acide. Sportivul a fost trimis în Exil, dar și propus spre eliminare. Zmărăndescu a primit cele mai multe voturi din partea colegilor. Elena Chiriac l-a nominalizat direct pe Emil Rengle pentru a pleca acasă, iar Marian Drăgulescu l-a propus spre eliminare pe CRBL.  Toți trei Faimoși au intrat la votul publicului, iar cel care a avut parte de cele mai puține voturi a plecat acasă.

Marți seara, Faimoșii au avut din nou parte de o ceartă, însă și de o împăcare. TJ și Zmărăndescu și-au dat mână, iar sportivul a susținut că, deși îl suspecta pe artist că ar fi cel care manipulează, colegii săi au dat vina pe Emil Rengle.

Emil Rengle, pus la zid de colegii săi înainte de eliminare

Au urmat o serie de replici dure la adresa concurentului, colegii săi susținând că este fals și că încearcă să îi manipuleze pe toți. Laura Giurcanu, una dintre Faimosele apropiată de Emil Rengle, a încheiat, în timpul consiliului, prietenia cu acesta.

„O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (..) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (..) Emil ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut.”, a spus Laura Giurcanu, care până acum era prietenă cu Rengle.

„Este doar o altă influenceriță care ar vinde oricând minciuni”, a spus Emil Rengle la testimoniale. Mai ieri, cei doi se îmbrățișau și-și declarau prietenia sinceră.

Nici TJ Miles nu mai vrea să facă parte din anturajul dansatorului și i-a spus acest lucru direct.

„Mă simt ca ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. (..) Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic.”, a spus și TJ.

Emil Rengle susține că a fost eliminat din echipă, de către colegii săi, însă pleacă împăcat din această competiție. La final, și-a luat rămas bun de la fiecare. Cătălin Zmărărndescu a fost singurul care a refuzat să de-a mâna cu celebrul dansator.

„Înainte de acest consiliu am fost deja eliminat din echipa Faimoșilor. (..) Faptul că ați ridicat niște probleme m-a pus pe gânduri. M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni…Dar iluzia că am avut prieteni în competiție (..) m-a durut. (..) Sunt dezamăgit.”, a spus Emil.

„Plec împăcat”, a precizat el la aflarea veștii.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: