Doliu în lumea sportului. Un cunoscut jucător de fotbal s-a stins mult prea devreme

Doliu în lumea sportului. Un cunoscut jucător de fotbal s-a stins mult prea devreme Sursa foto: arhiva EVZ

Un cunoscut jucător de fotbal, iubit de toată lumea, s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani. El a fost răpus de o bacterie luată din spital.

Un cunoscut fotbalist român a murit la vârsta de 48 de ani. Era iubit de toată lumea, dar în ultima vreme a avut mai multe probleme de sănătate. Părea că va reuși să învingă boala, dar starea sa s-a agravat brusc în ultimele zile.

Marius Misarăș a jucat la mai multe cluburi din Arad, iar după ce s-a retras din lumea sportului a intrat în afaceri. A reușit să pună pe picioare o companie de transport de succes.

Răpus de o bacterie

Cunoscut ca „Zico“ de microbiștii din România, fotbalistul s-a confruntat în ultima vreme cu grave probleme de sănătate. Bărbatul se afla internat în spital la Reanimare, după ce în urmă cu două săptămâni a suferit un stop cardio-respirator. Potrivit unor surse, ar fi decedat din cauza unei bacterii rezistente la antibiotice pe care a luat-o în spital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Facebook

Apropiații săi sunt devastați de durere, mai ales că, în weekend, Zico părea că își revine și că va învinge boala. Starea sa s-a agravat brusc luni seara, iar fotbalistul s-a stins marți din viață.

Marius Misarăș și-a început cariera la echipa de juniori a „Bătrânei Doamne” și apoi a îmbrăcat ca senior și tricoul echipei West Petrom Pecica. După ce a renunțat la activitatea de jucător, sportivul a rămas un împătimit suporter al echipei UTA Arad, formație care i-a marcat copilăria, potrivit cancan.ro.

Ucis de o bială nemiloasă

Tot în această toamnă, un alt fotbalist cunoscut s-a stins din viață mult prea devreme. Florin Hidișan a murit la doar 40 de ani. Fostul sportiv a fost răpus de cancer, după ce a luptat din răsputeri cu această boală nemiloasă. Mijlocaș dreapta, a jucat în carieră la Industria Sârmei Câmpia Turzii (2001 – 2002), Internațional Curtea de Argeș (2002 – 2003), FC Argeș (2003 – 2004), FC Brașov (2006), UTA (2006 – 2008), Pandurii Târgu Jiu (2009 – 2011) și „U” Cluj (2013).