Evenimentul Zilei > Monden > Divorț de miliarde de dolari. Scandalul Kardashian – Kanye, departe de a se încheia
Divorț de miliarde de dolari. Scandalul Kardashian – Kanye, departe de a se încheia

Divorț de miliarde de dolari. Scandalul Kardashian – Kanye, departe de a se încheia

Se pare că Kim Kardashian și Kanye West, două dintre cele mai apreciate vedete la nivel global, se află în prag de divorț și nu se înțeleg la împrățirea averii.

Kim Kardashian și Kanye West au depus deja actele de divorț, după ce s-ar fi separat în ultimele luni, spun mai multe surse.

Kim Kardashian a angajat-o avocata vedetelor pentru a se ocupa de divorțul ei, așa cum a făcut-o și în anul 2013. Este vorba despre celebra avocată Laura Vasser, care a reprezentat-o și în divorțul de starul NBA Kris Humphries, din 2013, dar care s-a mai ocupat și de divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt.

Căsătoriți din 2016, Kim Kardashian și Kanye West au împreună două fete, North – 7 ani, Chicago – 2 ani, și doi băieți, Saint – 5 ani și Psalm – 1 an.

Se ceartă pe o avere impresionantă

Cele două vedete au împreună o impresionantă avere de 2,2 miliarde de dolari pe care acum se ceartă.

Una dintre întrebările care le stă pe buze fanilor este cine se va alege cu conacul ce are o suprafață de nu mai puțin de 1500 mp, din cartierul vedetelor Calabasas din Hidden Hills.

Kim și Kanye au cumpărat această locuință, care la un moment dat i-a aparținut lui Lisa Marie Presley, în anul 2014 pentru suma de 20 de milioane de dolari și ai mai cheltuit încă pe atât pentru a o renova. În prezent, conacul valorează peste 60 de milioane de dolari.

„Kim își dorește să stabilească toate datele înainte de a înainte actele, pe cale amiabilă. Ea își mai dorește să controleze singură campania de PR legată de divorț”, spun surse apropiate de cei doi.

„Ea încearcă să-l facă pe Kanye să renunțe la conacul din Calabasas, deoarece acolo stau copiii și tot acolo vor crește. Aceea este casa lor”, au mai spus sursele anonime.

Divorțul este clar. Kim Kardashian și-a dat jos inelul!

Kim Kardashian a fost surprinsă de paparazzi luni în Los Angeles, dar aceasta nu mai purta inelul de logodnă pe care Kanye i l-a oferit șic are valorează peste 1,5 milioane de dolari, scrie Dailymail.