Evenimentul Zilei > Monden > Interviu exploziv cu rapperul Kanye West. Vaccinurile sunt „semnul…”
Interviu exploziv cu rapperul Kanye West. Vaccinurile sunt „semnul…”

Interviu exploziv cu rapperul Kanye West. Vaccinurile sunt „semnul…”

Kanye West a acordat un interviu exploziv pentru Forbes, în care a afirmat că vaccinurile sunt „semnul...” și că adevărata agendă din spatele lor era un „complot”.

West l-a descris anul trecut pe Trump drept „cel mai apropiat președinte pe care l-am avut în ultimii ani”, apreciind faptul că este apropiat lui  Dumnezeu.  Cu toate acestea, West pare să fie supărat de modul în care Trump s-a ocupat de pandemia coronavirusului. Fără a specifica exact ce a vrut să spună, vedeta a declarat:  „Mi se pare o mare mizerie”, continuând să vorbească despre cum a contractat coronavirusul în februarie şi că este sceptic în privința vaccinurilor numindu-le „semnul fiarei”.

„Vor să pună cipuri în noi, vor să facă tot felul de lucruri…”, a spus cântăreațul, adăugând că acesta este  „cel mai trist lucru”.

Despre candidatura sa la preşedinţie

Postarea de pe 4 iulie a lui Kanye West de pe Twitter că va candida pentru președinte a aprins internetul. „Orice am făcut vreodată în viața mea … Fac pentru a câștiga”, a spus el, potrivit Forbes. În schimb, nu  este clar ce tip de președinte ar fi West. Întrebat despre politica sa externă, el a recunoscut: „Încă nu am dezvoltat-o”.

Întrebat mai departe despre oricare dintre politicile sale, el a răspuns: „Nu știu dacă aș folosi cuvântul„ politică ”pentru modul în care voi aborda lucrurile. Nu am o politică clară…”.

În weekend, Kanye a anunțat că vrea să candideaze la funcția de președinte anul acesta. Mulți au reacționat sugerând că aceasta a fost doar o metodă pentru promovarea albumului său. Rapperul a negat acest lucru, afirmând: „Îmi promovez gratuit albumul. Vocea mea este redusă la tăcere de behemoth-urile din Silicon Valley care urăsc mesajele mele şi care vor să dispară pentru totdeauna”.

„Sunt pro-viață pentru că urmăresc cuvântul Bibliei”

„Ei bine, Dumnezeu a început deja vindecarea… Toți trebuie să începem să ne rugăm și să îngenunchem…Școlile, infrastructura au fost făcute nu pentru ceea  putem fi cu adevărat, ci pentru a fi doar suficient de buni pentru a lucra în corporațiile care au proiectat sistemele școlare (…). Ne sfâșiem….dar ceea ce trebuie să face este să nu dărâmăm Constituția…”.

Şi totuşi,  West pare mai fericit să facă săpături cu privire la  Joe Biden decât Trump. Rapperul a spus. „Nu spun că Trump este  calea mea, el poate fi o parte din drumul meu. Obama este special. Trump este special… America are nevoie de oameni speciali care să conducă. Bill Clinton? Special. Joe Biden nu este special”.

„Partidele politice consideră că toți afro-americanii trebuie să fie democrați. Acest bărbat, Joe Biden, a spus că dacă nu votezi pentru mine, atunci nu ești Negru.Ne vom comporta ca și cum n-am auzit că omul a spus asta…”, a mai spus West în interviul acordat revistei Forbes.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: