Evenimentul Zilei > Social > Disperat că a fost nevoit să se vaccineze, un român a vrut să ”spele” serul din corp cu o navetă de bere
Disperat că a fost nevoit să se vaccineze, un român a vrut să ”spele” serul din corp cu o navetă de bere

Disperat că a fost nevoit să se vaccineze, un român a vrut să ”spele” serul din corp cu o navetă de bere

Un român a băut o ladă de bere de urgență pentru a scoate substanța vaccinului împotriva COVID-19 din organism. Acesta s-a ametit și a dat vina pe medici și pe vaccin, nu pe alcoolul pe care îl consumase la scurt timp după înțepătură.

Medicul Laura Ghibu a povestit că pacientul a devenit extrem de supărat după ce s-a îmbătat și a avut o senzație de euforie, ba chiar acesta ar fi dat vina pe vaccin fără să se gândească la berile băute.

Motivul pentru care bărbatul a vrut să se vaccineze a fost pentru a pleca în altă țară și pentru a evita testarea la fiecare călătorie.

A vrut să scoată vaccinul cu bere

„Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străînătate și nu voia să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul. Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să dea vaccinul afară! Și că după aia s-a simțit amețit din cauza drăciei ăleia”, a scris medicul Lăură Ghibu.

Doctorița a încercat să îi spună pacientului că vaccinul nu iți dă senzația de amețeală pe care acesta o simțea și că cel mai probabil dozele de bere pe care le-a băut au ajuns să-l îmbete.

„Nu m-a crezut. Oricum l-am felicitat pentru alegere”., a spus medicul, potrivit stirileprotv.ro

Vaccinare cu muzică de club

Autoritățile au apelat la diverse idei inedite pentru a face populația să se vaccineze și pentru a realiza importanța acestuia. Alba Iulia a organizat un maraton de vaccinare cu muzica de club, lumini și atmosferă ca la discotecă.

“Credem că a venit momentul să organizăm un nou eveniment, un maraton inedit care se adresează în primul rând tinerilor, dar nu numai. Vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 20.00 – 03.00, la Sala de Sport a Liceului Alexandru Domşa, ne propunem să alungăm monotonia timpului de aşteptare de după vaccinare prin crearea unei atmosfere de distracţie. Astfel, MC Kotto vă întreţine atmosfera cu muzică de club şi jocuri de lumini”, a transmis DSP Alba.

“Facem precizarea că orice cetăţean poate să se deplaseze la centrul de vaccinare întrucât legislaţia în vigoare permite deplasarea în scopul vaccinării”, au spus autoritățile.