Evenimentul Zilei > Monden > Dieta lui Cătălin Scărlătescu. Cum a slăbit 52 de kilograme
Dieta lui Cătălin Scărlătescu. Cum a slăbit 52 de kilograme

Dieta lui Cătălin Scărlătescu. Cum a slăbit 52 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a slăbit atunci când a înțeles că sănătatea îi este pusă în pericol din cauza surplusului de kilograme.

Cătălin Scărlătescu a trecut printr-o schimbare radicală, pentru că a slăbit. Cunoscutul chef ajunsese să cântărească peste 120 de kilograme. Fapt ce îi punea întreg organismul în pericol. A fost avertizat de medic și a decis că trebuie să slăbească. A dat jos nu mai puțin de 52 de kilograme. Iar transformarea a fost vizibilă.

„Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei”

În primul rând, juratul de la emisiunea „Chefi la Cuțite” a renunțat în totalitate la pâine și a redus numărul de glucide. S-a bazat pe o dietă compusă exclusiv pe crudități. „Nu contează ordinea sau cantitatea. Însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei,  și un strop de sare. Iar fructele se consumă proaspete”. Povestea Cătălin Scărlătescu despre schimbarea alimentației.

Cătălin Scărlătescu a slăbit după ce a renunțat la mâncare apetisantă, dar nesănătoasă. Ce a început să consume

El a început să mănânce salate proaspete, cu castraveşi şi roşii, spanac şi ştevie. De asemenea, şi multe fructe, mere, grapefruit, prune dar şi migdale.

El i-a sfătuit pe cei care vor să scape de kilogramele în plus să apeleze la un specialist. Pentru că o dietă începută pe cont propriu ar putea să nu fie benefică. Ținând cont de faptul că parametrii organismului diferă de la om la om.

„Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume și fructe proaspete. Așa că nu prea e loc de rețete. Puneți pe grătar vinete, rosii și ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”. A mai afirmat chef Scărlătescu.

Totodată, juratul a abandonat consumul de carne, alcool, dulciuri şi tutun,