Nicolae Dică, demis de la FC U Craiova 1948 după doar o lună

Nicolae Dică, demis de la FC U Craiova 1948 după doar o lună Nicolae Dică / Sursă foto: Youtube

Nicolae Dică și-a reziliat contractul cu U Craiova 1948, după înfrângerea din Superligă împotriva lui FC Petrolul, scor 4-3. Antrenorul se afla doar de o lună pe banca tehnică a clubului din Bănie.

Nicolae Dică și-a reziliat contractul cu FC U Craiova 1948 la doar o zi de când echipa lui Adrian Mititelu a pierdut în fața lui FC Petrolul în etapa a 6-a din Superliga României, scor 4-3. Antrenorul se afla doar de o lună pe banca tehnică. Clubul craiovean a anunțat despărțirea de Dică pe contul de Facebook.Fostul internațional este al doilea antrenor demis de Mititelu de la începerea noului sezon. Portughezul Joao Janeiro a plecat de la FC U Craiova 1948 înainte de începerea campionatului și după doar 18 zile petrecute în Bănie. Nici măcar nu s-a aflat pe banca tehnică într-un meci oficial.

„Clubul nostru şi antrenorii Nicolae Dică şi George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare. Mulţumim pentru efortul depus şi mult succes în continuare!”, este anunțul transmis de clubul lui Adrian Mititelu.

Nicolae Dică a plecat doar după o lună

Dică a fost numit antrenor pe data de 17 iulie și s-a aflat pe banca clubului din Bănie la cinci meciuri, trei înfrângeri și două victorii. Sub comanda lui Dică, FC U Craiova 1948 a pierdut împotriba lui Petrolul Ploiești, scor 3-4, împotriva lui U Cluj, scor 3-4, și împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1. Cele două victorii au fost înregistrate contra lui FC Voluntari, scor 3-1, și împotriva lui FC Botoșani, scor 1-0.

Adrian Mititel, FC U Craiova 1948, antrenor demis

Adrian Mititelu l-a dat afară pe Nicolae Dică / Sursă foto. Captura video

Antrenamentul de azi ar fi fost condus de preparatorul fizic Dan Vasilică, cel care va asigura interimatul până la numirea unui nou antrenor. FC U Craiova 1948 se află, în acest moment, pe locul nouă în clasamentul Superligii, cu șase puncte acumulate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fostul internațional nu este singurul antrenor demis în cursul acestei săptămâni. Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani. Mai mult decât atât, chiar dacă au trecut doar șase etape din acest sezon, trei antrenori au fost concediați deja. Eugen Neagoe este cel de-al treilea tehnician care și-a încheiat înțelegerea cu un club din Superligă, CSU Craiova.