Petrolul și FC „U” Craiova, meci spectaculos, cu 7 goluri. Finalul a fost de infarct

Petrolul și FC „U” Craiova, meci spectaculos, cu 7 goluri. Finalul a fost de infarct

Petrolul Ploieşti a învins-o pe FC U Craiova cu scorul de 4-3 (2-1), vineri seara, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 6-a a Superligii de fotbal.

Petrolul Ploiești a reuşit a treia sa victorie consecutivă, una spectaculoasă, prin golurile marcate de Christian Irobiso (4, 60), Jair (12) şi Alexandru Musi (75).

Pentru FC U Craiova, care a pierdut pentru a doua oară în acest sezon cu 3-4 (după eşecul de acasă cu ''U'' Cluj), au punctat Benjamin van Durmen (35), Aurelian Chiţu (80) şi Juan Bauza (85 - penalty), după un fault comis de Gheorghe Grozav asupra lui Alexandru Blidar.

7 goluri marcate în Petrolul - FC „U” Craiova

Petrolul a avut un gol anulat de VAR pentru henţ (Takayuki Seto, min. 63) şi o bară, prin Alexandru Musi (66).

Ne puteți urmări și pe Google News

FC U Craiova a suferit a patra înfrângere în acest campionat.

FC Petrolul Ploieşti - FC U 1948 Craiova 4-3 (2-1), Stadion ''Ilie Oană'' - Ploieşti Au marcat: Christian Irobiso (4, 60), Jair da Silva Tavares (12), Alexandru Musi (75), respectiv Benjamin van Durmen (35), Aurelian Chiţu (80), Juan Bauza (85 - penalty). Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); al patrulea oficial: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş) Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Romică Bîrdeş (Piteşti) Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Marian Bucurescu (Bucureşti) - LPF.

„Am alte așteptări de la echipă”

Adrian Mititelu a afirmat, la final, că nu poate fi mulțumit, în condițiile în care echipa sa a plecat fără niciun punct de la Ploiești.

”Am ratat cele trei puncte în dauna unei echipe care probabil se bate și ea la play-off. Din păcate, suntem deja la a patra înfrângere, am primit iar patru goluri. Mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică, nu mie.

Ce pot să mai comentez eu când s-au văzut toate lucrurile de la televizor. Trageți și voi concluziile, eu am alte așteptări de la echipă și încă am alte așteptări. Încă nu s-au diminuat prea mult șansele, deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele șase locuri.

Arătăm bine ca și anul trecut, dar din păcate suntem naivi în apărare. Sunt puțin supărat pentru că eu vedeam altfel jocul ăsta”, a spus Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC „U” Craiova.