Evenimentul Zilei > Politica > Diana Șoșoacă s-a despărțit de o bună colaboratoare: „Stați cât mai departe de prietena pe care ați trădat-o”
Diana Șoșoacă s-a despărțit de o bună colaboratoare: „Stați cât mai departe de prietena pe care ați trădat-o”

Diana Șoșoacă s-a despărțit de o bună colaboratoare: „Stați cât mai departe de prietena pe care ați trădat-o”

Despre senatoarea Diana Șoșoacă și avocata Gabriela Ștefania Nuț se spunea că sunt nedespărțite. Apăreau peste tot împreună, iar avocata era văzută, de mulți, drept un micuț satelit care gravita în jurul „planetei Șoșoacă”. Reația celor două s-a degradat, iar Șoșoacă a renunțat la prietenie prin intermediul unui banal mesaj text, fără alte explicații.

Se pare că răceala dintre cele două a intervenit după o emisiune de televiziune. Cea care a făcut publice detaliile acestei despărțiri a fost avocata Gabriela Ștefania Nuț care a dat publicității mesajul pe care i l-a transmis vulcanica Diana. Ea a spus că a ales să facă acest lucru – să dezvăluie mesajele – pentru ca toată lumea să vadă ce s-a întâmplat și să nu mai fie întrebată ce s-a petrecut.

„Pentru a pune punct la întrebările ce mi se pun: V-ați supărat pe doamna Diana ?- vă atașez o corespondență și vă rog să-mi spuneți ce atitudine ați adopta dacă ați fi în persoana destinatarului, adică a mea, Gabriela-Ştefania Nuț. Mulțumesc pentru înțelegere“, a transmis avocata.

În mesaj, Diana Șoșoacă îi reproșează că nu a știut să-i aprecieze prietenia și, drept urmare, a pierdut-o. Mai mult o acuză că a decăzut la un nivel mult sub limita „limita acceptabilității civilizației”.

„Nu ați știut să apreciați prietenia mea, drept pentru care ați pierdut-o. Nivelul la care ați decăzut este cu mult peste limita acceptabilității civilizației, iar grobianismul revelat este la cel mai josnic nivel. Prieteniile se nasc și mor. Pentru mine ați murit. Dumnezeu să vă ierte, că nu știți ce faceți. Prietenia este, în primul rând, pacea reciprocă și zborul spiritului pe deasupra amănuntelor vulgare – Antoine de Saint-Exupery”, ar fi scris Diana Șoșoacă în mesajul transmis avocatei.

Sursa foto: Facebook

Mesajul care a rupt prietenia

Senatoarea a continuat în stilu-i impetuos, acuzând-o pe fosta prietenă de trădare și i-a cerut să rămână departe de ea. Mai mult, Diana Șoșoacă i-a recomandat Gabrielei Nuț să învețe ce înseamnă onoarea și demnitarea.

„Nu m-ați trădat doar pe mine, ci v-ați trădat pe dvs. însevă. Dacă mai aveți o fărâmă de demnitate, deși s-a văzut clar că nu, stați cât mai departe de prietena pe care ați trădat-o. Sper să nu mai aveți vreodată insolența să mă abordați. Încercați să vă ridicați din cocina în care ați căzut și începeți să învățați ce înseamnă onoarea și demnitatea. Nu de alta, dar ați făcut destul de râs sexul frumos (…)“, este mesajul trimis de Diana Șoșoacă către Gabriela Ștefania Nuț, conform focuspress.ro.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: