Exclusiv EvZTV. Crima din Ghimpați, dezvăluiri uluitoare. Rolul COVID-19 în tragedia care a șocat România

Exclusiv EvZTV. Crima din Ghimpați, dezvăluiri uluitoare. Rolul COVID-19 în tragedia care a șocat România

Amănunte uluitoare despre cum a fost identificată, cine a fost și de ce a fost ucisă femeia găsită incendiată lângă Ghimpați au fost dezvăluite la EvzTV

În emisiunea EvzTV în care i-a avut ca invitați pe Florian Bichir, jurnalist, profesor universitar și candidat la Senat din partea PMP, dar și pe sociologul Mirel Palada, jurnalistul Alecu Racoviceanu a dezvăluit detalii inedite despre ancheta care a condus la descoperirea principalului suspect în crima de lângă localitatea Ghimpați, județul Giurgiu.

Acolo a fost găsit cadavrul incendiat al unei tinere femei, ucisă cu bestialitate. Alecu Racoviceanu a dezvăluit că femeia de 32 de ani a fost identificată „după o amprentă găsită, în ciuda incendierii cadavrului, de un criminalist”.

„Astfel, amprenta a fost introdusă în baza de date a Poliției Române, acolo unde se regăsea deoarece ea a fost suspectă într-un caz de furt, cu ani în urmă”, a explicat Alecu Racoviceanu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jurnalistul evz.ro a mai adăugat că soarta femeii, Mihaela Sabina Mircea, a fost strâns legată de pandemia de COVID.

A refuzat să se prostitueze

„A plecat de acasă, iar familia nu mai știa nimic de ea de vreo 6 luni. Cu ani în urmă, ea a făcut un copil cu un oarecare și, apoi, s-a căsătăroit cu un turc. Turcul a fost de acord să plătească pensie alimentară pentru copil ca să își păstreze rezidența în România”, a explicat Racoviceanu. Apoi, copilul, acum în vârstă de opt ani, a rămas în grija părinților unui concubin de al ei pe care l-a cunoscut după ce s-a dspărțit de cetățeanul turc.

Mihaela Sabina Mircea a fost balerină la un club de noapte, a dezvăluit Alecu Racoviceanu, care s-a închis din cauza pandmiei de COVID.

Apoi, s-a orientat către un salon de masaj erotic care, la rândul său, s-a închis din cauza pandemieei de COVID. Apoi, ea și-a căutat prieteni printre cei care i-au fost clienți la salonul de masaj.

Unul dintre ei, prin metoda lover-boy, a încercat să o determine să practice prostituția. „Ea nu a fost de acord și asta a costat-o viața”, a mai precizat Alecu Racoviceanu.

Principalul suspect în cazul fetei ucise și incendiate pe câmp la Ghimpați, Județul Giurgiu a fost prins. El a fost încătușat de politiști și dus la audieri. Anchetatorii l-ar fi identificat după imaginile surprinse de camerele de luat vederi de la salonul de masaj la care lucrase tânăra.

Breaking News. Surse RTV: Criminalul de la Ghimpați, prins de Poliție! Cine este cel care a ars o femeie

Crima de la Ghimpați, Giurgiu. Rudele femeii au spus adevărul. Marele secret, dezvăluit. FOTO