EvZ TV. Alecu Racoviceanu răspunde la marea întrebare. Se mai țin alegeri pe 6 decembrie

EvZ TV. Alecu Racoviceanu răspunde la marea întrebare. Se mai țin alegeri pe 6 decembrie

Emisiunea „Față în față”, realizată de reputatul jurnalist Alecu Racoviceanu dezvăluie planurile secrete ale politicienilor din spatele intrării Capitalei în scenariul roșu.

Se închid școli, teatre, cinematografe, restaurante după ce a explodat numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Se mai pot ține alegerile pe 6 decembrie, sunt sigure secțiile electorale? Iată câteva dintre întrebările la Alecu Racoviceanu răspunde în stilul său caracteristic.

Teoria jurnalistului Alecu Racoviceanu despre alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

„Despre propunerile DSP de purtare a măștii de protecție în toate spațiile publice deschise, închiderea restaurantelor, a sălilor pentru jocuri de noroc și suspendarea cursurilor în școli și universități, eu cred că acest lucru trebuia făcut mai de mult.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cred că s-a amânat să fie trei săptămâni de la data alegerilor locale, adică, dincolo de perioada de incubație, dacă s-ar fi îmbolnăvit în secțiile de votare. Au trecut trei săptămâni de la alegeri, duminică ne apropiem de o lună.

Nu mai poate fi dată vina pe pârdalnicele urne și pe dorința absolut nefirească a guvernanților de a organiza alegeri pe 27 septembrie. A trecut și acest hop, urmează alegerile din 6 decembrie. Am o terorie pentru 6 decembrie.

Cred că avalanșa asta de știri ne-a îmbolnăvit. Am în jurul meu oameni care au toate simptomele unui virus modern. Nu mai au gustul libertății, iar dacă au nu și-l mai manifestă și nu mai simt parfumul ideilor divergente.

A fi contrazis și a contrazice a făcut parte din parfumul boemiei românești acum 100 de ani. Și pe vremea lui Ceaușescu oamenii când discutau se contraziceau. I-am văzut pe oamenii ăștia asimptomatici la o problemă foarte gravă.

Am văzut că o țară întreagă a dezbătut dacă un bolnav în plus sau în minus aruncă Bucureștiul, un oraș de milioane de oameni, într-un scenariu roșu dintr-unul galben. Asta îmi amintește de un scenariu.

Am intrat în scenariul ăsta de roșu , care ne ține până în 14 noiembrie, când începe campania electorală și apoi spre sfârșitul perioadei încep să vină veștile bune. Apoi, în restul campaniei, până pe 6 decembrie o să fie dansul pe cadavrul COVID-ului”, a spus jurnalistul Alecu Racoviceanu, potrivit evz.ro

Întreaga emisiune o puteți urmări AICI: https://evz.ro/planurile-secrete-ale-politicienilor-pe-spatele-intrarii-bucurestiului-in-scenariul-rosu-dezvaluiri-incendiare-pe-evz-tv.html