Se închid școli, teatre, cinematografe, restaurante după ce a explodat numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Se mai pot ține alegerile pe 6 decembrie, sunt sigure secțiile electorale? Iată câteva dintre întrebările la Alecu Racoviceanu răspunde în stilul său caracteristic.

Teoria jurnalistului Alecu Racoviceanu despre alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

„Despre propunerile DSP de purtare a măștii de protecție în toate spațiile publice deschise, închiderea restaurantelor, a sălilor pentru jocuri de noroc și suspendarea cursurilor în școli și universități, eu cred că acest lucru trebuia făcut mai de mult.

Cred că s-a amânat să fie trei săptămâni de la data alegerilor locale, adică, dincolo de perioada de incubație, dacă s-ar fi îmbolnăvit în secțiile de votare. Au trecut trei săptămâni de la alegeri, duminică ne apropiem de o lună.

Nu mai poate fi dată vina pe pârdalnicele urne și pe dorința absolut nefirească a guvernanților de a organiza alegeri pe 27 septembrie. A trecut și acest hop, urmează alegerile din 6 decembrie. Am o terorie pentru 6 decembrie.

Cred că avalanșa asta de știri ne-a îmbolnăvit. Am în jurul meu oameni care au toate simptomele unui virus modern. Nu mai au gustul libertății, iar dacă au nu și-l mai manifestă și nu mai simt parfumul ideilor divergente.

A fi contrazis și a contrazice a făcut parte din parfumul boemiei românești acum 100 de ani. Și pe vremea lui Ceaușescu oamenii când discutau se contraziceau. I-am văzut pe oamenii ăștia asimptomatici la o problemă foarte gravă.

Am văzut că o țară întreagă a dezbătut dacă un bolnav în plus sau în minus aruncă Bucureștiul, un oraș de milioane de oameni, într-un scenariu roșu dintr-unul galben. Asta îmi amintește de un scenariu.

Am intrat în scenariul ăsta de roșu , care ne ține până în 14 noiembrie, când începe campania electorală și apoi spre sfârșitul perioadei încep să vină veștile bune. Apoi, în restul campaniei, până pe 6 decembrie o să fie dansul pe cadavrul COVID-ului”, a spus jurnalistul Alecu Racoviceanu, potrivit evz.ro

Întreaga emisiune o puteți urmări AICI: https://evz.ro/planurile-secrete-ale-politicienilor-pe-spatele-intrarii-bucurestiului-in-scenariul-rosu-dezvaluiri-incendiare-pe-evz-tv.html