Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ TV. Procentele secrete ale Gabrielei Firea. Alecu Racoviceanu și invitații săi: Sarmiza Andronic, Mirel Palada și Florian Bichir
VIDEO

EVZ TV. Procentele secrete ale Gabrielei Firea. Alecu Racoviceanu și invitații săi: Sarmiza Andronic, Mirel Palada și Florian Bichir

A pierdut PNL Bucureștiul pe mâna USR? Răspunsurile, într-o discuție incendiară cu Sarmiza Andronic, Florian Bichir, Mirel Palada și Alecu Racoviceanu.

Pentru prima oară în ultimii 30 de ani, PNL nu are candidat propriu pentru funcția de primar general. Negocierile făcute înainte de pandemie, care au dus la alegerea lui Nicușor Dan drept candidat, s-au extins și la sectoarele Capitalei.

Este o soluție bună, care va duce la câștigarea Capitalei și a majorității sectoarelor sau, dimpotrivă, alianța PNL-USR va duce la pierdere, așa cum s-a întâmplat în 2016, când ambele partide s-au grupat sub umbrela lui Dacian Cioloș?

Fiecare din cei patru are răspunsul său, bazat pe informații din interior .

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: