Evenimentul Zilei > EVZ Special > DEZVĂLUIRI EPOCALE publicate ÎN PREMIERĂ de EVZ. Numele grele din Sistem S-AU CAROTAT în OPERAŢIUNEA MULTIPLU IMPACT. Interviul de la Belgrad
DEZVĂLUIRI EPOCALE publicate ÎN PREMIERĂ de EVZ. Numele grele din Sistem S-AU CAROTAT în OPERAŢIUNEA MULTIPLU IMPACT. Interviul de la Belgrad

DEZVĂLUIRI EPOCALE publicate ÎN PREMIERĂ de EVZ. Numele grele din Sistem S-AU CAROTAT în OPERAŢIUNEA MULTIPLU IMPACT. Interviul de la Belgrad

Interviul pe care Ion Cristoiu i l-a luat la Belgrad lui Sebastian Ghiţă a ajuns la episodul 5, unul în care dezvăluirile despre mecanismele murdare ale Sistemului se apropie de apogeu. Nume grele din structurile statului apar în probabil cea mai mare elaborată operaţiune a serviciilor secrete din România.

Luni seara, la ora 21:00, pe evz.ro, românii vor afla ce se întâmplă dincolo de realităţile care li se prezintă zilnic în mass-media. Cât de complexă poate fi o misiune de scoatere din joc a personajelor incomode, câte resurse umane, financiare şi tehnice sunt implicate şi ce rezultate devastatoare pot avea toate acestea la final? Răspunsurile incendiare care vor zgudui reputaţia celor implicaţi vor fi livrate în această seară.

Sebastian GHIȚĂ, interviu cu Cristoiu: „M-am dus ultima oară la K2, căutând să mă mai uit o dată în ochii lui Coldea.”

Sebastian Ghiţă despre ultima seară în România: „Georgian Pop mă trăgea de ureche”

Coldea despre procurorii lui Kovesi: „Ăştia de la DNA au înnebunit”. Sebastian Ghiță în dialog cu Ion Cristoiu

Sebastian Ghiță: „Nu am văzut Parlamentul să laude DNA-ul, ci doar ambasadele străine! Este o instituție deasupra Constituției”

Sebastian Ghiță, în dialog cu Ion Cristoiu: „Nu am plecat cu cheile softurilor statului pentru că ele nu există”

Sebastian Ghiță, față în față cu Ion Cristoiu: „Era Coldea protectorul lui Kovesi?” – „DA!” Interviul de la Belgrad, episodul 3. ALERTĂ!

Ion Cristoiu, faţă în faţă cu Sebastian Ghiţă: Secretele implicării SRI, DNA și ANI în alegerile prezidențiale din 2014. Breaking news!