Conform cărții „Finding Freedom” scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, Meghan spera la o legătură puternică cu ducesa de Cambridge, care, în schimb, a păstrat distanța față de fosta actriță.

„Relația lor nu progresase prea mult față de când era iubita lui Harry. Deși Meghan ar fi putut înțelege îngrijorarea lui Kate de a încheia o prietenie semnificativă”, au scris Scobie și Durand, conform The Times .

Cu toate acestea, experții susțin că Kate a depus deja toate eforturile pentru a o primi pe Meghan în familie, deși aparențele sunt altele.

Redactorul regal Emily Andrews a împărtășit, pe Express: „A spus că ar putea să o pună în contact cu orice designer de modă pe care îl cunoștea. Kate a încercat pe cât posibil să o ajute pe Meghan când a intrat în familia regală ”.

Kate și Meghan, personalități diferite

O sursă din Palatul Regal a dezvăluit că, pe lângă faptul că cele două sunt două femei diferite, cu personalități diferite, acestea provin și din două medii complet diferite.

Sursa mai spune că modalitatea în care cele două au intrat în Familia Regală este și ea diferită. În timp ce Kate Middleton a fost prietena prințului William timp de 10 ani, perioadă în care a putut vedea cum este să faci parte din Familia Regală, Meghan Markle nu a avut atât de mult timp pentru a se obișnui. Așadar, Kate Middleton era intimidată de Meghan Markle, având în vedere că aceasta a intrat în Familia Regală având propriile idei.

Pe lângă asta, până când s-a mutat în Palatul Kensington, în 2017, Meghan avea o carieră în actorie, având în vedere că a jucat în serialul „Suits”, lansase o linie de haine pentru un magazin din Canada și avea un blog destul de popular. Mai mult, Meghan a fost ambasador pentru World Vision, consilier în cadrul organizației caritabilă britanică numită One Young World și a lucrat în cadrul Națiunilor Unite.