Evenimentul Zilei > Monden > Meghan Markle e distrusă. Kate i-a luat totul! Motivul pentru care ducesa a ales să plece din Regat
Meghan Markle e distrusă. Kate i-a luat totul! Motivul pentru care ducesa a ales să plece din Regat

Meghan Markle e distrusă. Kate i-a luat totul! Motivul pentru care ducesa a ales să plece din Regat

La scurt timp după căsătoria cu Harry au apărut o mulțime de zvonuri despre relația tensionată dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Mulți le văd pe cele două Ducese într-o adevărată competiție.

Experții regali au scos la iveală câteva detalii incredibile despre soțiile Prinților William și Harry și au spus care este diferența uriașă dintre cele două. Aceștia au analizat îndeaproape personalitățile celor două Ducese care se transpun în cele mai mici alegeri, scrie dcnews.ro.

Se știe deja că Meghan Markle și Kate Middleton au avut un parcurs cu totul diferit, înainte de a-i cunoaște pe Prinți. Cele două au gusturi complet diferite, inclusiv în ceea ce privește vestimentația.

Meghan Markle a renunțat, alături de Prințul Harry, la statutul de membri seniori ai Casei Regale. Kate Middleton are mai multe reguli de respectat în serviciul Coroanei. Kate, odată cu urcarea pe tron a Prințului William, va deveni Regină. Astfel, în ceea ce privește vestimentația, ea trebuie să fie mereu atentă la culori, croiul pieselor, lungimea și accesoriile purtate, ceea ce nu am putea spune despre Meghan Markle.

O asemănare între ele este faptul că odată intrate în Familia Regală, ambele au devenit rapid modele în modă. Ambele au ajutat la epuizarea stocurilor de haine, bijuterii sau pantofi pentru mai multe branduri. Și,mai ales, ambele au fost comparate cu regretata lor soacră, Prințesa Diana, nu numai în privința comportamentului blând și calm, ci și în ceea ce privește implicarea în anumite proiecte caritabile sau din punct de vedere vestimentar.

O revistă cunoscută a publicat un articol în care erau pomenite ocaziile cu care Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Meghan Markle a fost apreciată tot pentru același motiv. Cu toate acestea, există o diferență în alegerile lor și în felul în care au decis acestea să pună totul în practică.

Ce spun experții. „Nu au același destin”

„Kate va fi, la un moment dat, soţia Regelui. Ele două nu au acelaşi destin. Una va deveni Regină, adică soţia Regelui, aşadar presiunea este mult mai mare în privinţa ei. Cred că există un anumit tipar pentru cineva în poziţia ei, anumite reguli care trebuie respectate, dar Kate este cât se poate de originală, aşadar nu este o problemă, lucrurile se pot adapta felului ei de-a fi.

Sunt foarte diferite… Are fiecare stilul ei, ceea ce este un lucru deja asumat. Nu vreau să spun că Kate nu este modernă. Este şi ea cât se poate de modernă, dar poate mai clasică, atemporală. Au stiluri diferite, ce-i drept, ceea ce este foarte bine, pentru că nimeni nu vrea să le compare la nesfârşit, nu-i aşa?”, a declarat designerul Béatrice de Montille, potrivit Insider.com

În contextul comparației cu Diana, Kate Middleton și Meghan Markle sunt văzute în competiție pe titlu deoarece „Prințesă de Wales” era rezervat doar Prințesei Diana. Cei mai mulți susțin că atunci când Ducesa de Cambridge va ajunge „Regină Consoartă”, i se va putea da dreptul de a folosi titlul de Prințesă de Wales, rezervat doar Prințesei Diana.

Cine va fi Prințesa de Wales

Practic, aceasta este o nouă situație delicată la care Meghan Markle va fi nevoită să ia parte. De-a lungul timpului, au apărut zvonuri care spuneau că motivul renunțării la statutul de membri seniori ai Casei Regale ar fi chiar Kate Middleton, căreia Casa Regală Britanică îi oferă totul. Astfel, atunci când prințul Charles va devini rege, este posibil să treacă titlul de Prinț de Wales pe numele lui William şi al lui Kate, iar odată cu încoronarea Prințul William, Kate va deveni „Regină Consoartă”.

Camilla, Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, are în prezent dreptul să fie cunoscută drept Prințesa de Wales. Aceasta, însă, nu folosește acest titlu din cauza asocierii sale de durată cu prima soție a Prințului Charles.

Ultima femeie de la Casa Regală britanică care a purtat titlul de Prințesa a Țării Galilor a fost Prințesa Diana și există posibilitatea ca ducesa Kate să fie următoarea.

„Când Charles va moșteni tronul, Ducele de Cambridge va deveni automat Ducele de Cornwall și Ducele de Rothesay printre alte titluri asumate de către moștenitorul tronului, care toate pot ajunge la William. În calitate de soție a lui William, Kate va deveni Regină Consoartă, ducesă de Cornwall și de Rothesay. În cazul în care ducele de Cambridge ar fi făcut prinț al Țării Galilor, Kate va deveni automat Prințesa de Wales.

La fel, odată cu succesiunea lui William, Kate va deveni Regina Consoartă, deci va împuşca trei titluri dintr-o dată”, a declarat Iain MacMarthanne, expert în monarhia britanică, pentru Express.