Evenimentul Zilei > Monden > Kate Middleton nu a fost întotdeauna populară. Ce pățea ducesa în școală
Kate Middleton nu a fost întotdeauna populară. Ce pățea ducesa în școală

Kate Middleton nu a fost întotdeauna populară. Ce pățea ducesa în școală

Deși acum este cunoscută de o lume întreagă și are o familie frumoasă și iubitoare, nu a fost întotdeauna așa pentru ducesa de Cambridge. Kate Middleton nu a fost populară în școala primară. 

Ducesa de Cambridge are acum o viață perfectă, dar nu a fost întotdeauna un drum lin pentru ea, potrivit expertului regal Katie Nicolls. Kate este căsătorită de 10 ani cu prințul William și împreună au trei copii: George, Charlotte și Louis. Mai mult decât atât, Kate ar putea deveni regină într-o zi, atunci când William va fi încoronat rege după tatăl său, Charles. 

 

Biograful regal Katie Nicolls însă a povestit că ducesa  Kate Middleton nu a fost mereu populară, ba chiar din contră. Se pare că în școala primară aceasta era luată în râs de câtre colegele ei. Ducesa de Cambridge a fost chinuită la internatul de fete Downe House și foștii ei colegi de clasă pot susține afirmațiile, spune Nicolls.

 

Kate Middleton, chinuită de către colege de la internat 

 

Când era adolescentă, Kate Middleton a participat la cursurile de la Downe House, un internat din Berkshire, unde fiecare fată era competitivă și multe aveau tulburări de alimentație, a spus biograful. „Fiecare vrut să fie cea mai bună, cea mai potrivită, cea mai frumoasă. Cred că Kate a fost tristă de la început”, a spus fosta colegă de școală a lui Kate, Emma Sayle.

 

Ducesa este celebrată acum pentru eleganța ei, dar pe atunci se remarca prin faptul că era slabă și cu un cap mai înaltă decât celelalte fete, transmite RSVP Live.

 

Era, de asemenea, nouă, după ce s-a alăturat școlii la 13 ani și a pierdut doi ani de legătură, ceea ce a fost agravat de faptul că era doar la cursurile de zi, nu rămânea acolo să doarmă.  „Fiind deosebit de zveltă și cu un cap mai înaltă decât colegii ei, s-a remarcat din motive greșite și a fost tachinată pentru că este tâmpită și slabă”, a spus Nicholls.

 

Ducesa, „prea sensibilă” pentru internat 

 

După ce lui Kate i s-a spus în esență că este „prea sensibilă” de către oficialii școlii, a ajuns să plece și să se mute în altă școală. „S-ar putea să se fi simțit ca un pește scos din apă sau, din nefericire, că nu se află în locul potrivit”, a spus directorul școlii Cameron.