Evenimentul ZileiMondenKate Middleton, pe urmele prințului Philip. Nu renunță în ruptul capului

Kate Middleton, pe urmele prințului Philip. Nu renunță în ruptul capului

Kate Middleton, pe urmele prințului Philip. Nu renunță în ruptul capului
Prințul Philip a purtat, toată viața sa, la ocazii speciale și ceremonii aceeași pereche de pantofi pe care i-a încălțat în momentul nunții sale. Mărturisea unui prieten că i-a dat la pingelit de multe ori, dar nu putea renunța la ei. Credeți că e singurul regal cu așa obsesii? Nici gând.

Kate Middleton își merită pe deplin apelativul „Ducesa în cizme”. Are o pereche de care refuză să se despartă. Și nu de ieri, de azi, ci de decenii. Kate Middleton poartă aceeași pereche de cizme pe care le are de la 17 ani.

Zilele trecute „Ducesa în cizme” a încălțat perechea în timp ce a mers să îngrijească mieii în timpul vizitei la o fermă cu prințul William. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, este personificarea șicului rural în cizmele sale preferate cu ciucuri lungi de la Penelope Chilvers, care au costat 475 de lire sterline. Ea a fost văzută pentru prima oară purtându-le la Palatul Blenheim în 2004. Și le-a purtat din nou, un an mai târziu, la Festivalul de evenimente Gatcombe din Gloucestershire.

Ducesa în cizme

Cizmele au avut o altă „apariție” când Kate și William au pornit într-o călătorie de trei ore în Bhutan în 2016. Apoi și în noiembrie anul trecut, Kate a ales acest stil încă o data. Atunci când a vizitat școala primară Robin Hood din Londra. Zilele acestea, Kate și-a purtat părul brunet, ondulat lăsat pe spate în stilul ei personal, în timp ce petrecea la ferma Manor, administrată de o familie, în Little Stainton, Durham. Evident, încălțată în cizmele ei de adolescentă.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.


Accesează: