Evenimentul Zilei > Monden > Relaţia dinte Harry și prințul Charles, făcută zob! De la ce a plecat cel mai mare scandal de la Palatul Regal
Relaţia dinte Harry și prințul Charles, făcută zob! De la ce a plecat cel mai mare scandal de la Palatul Regal

Relaţia dinte Harry și prințul Charles, făcută zob! De la ce a plecat cel mai mare scandal de la Palatul Regal

Odată cu noul an, certurile de la curtea Casei Regale britanice se amplifică. De data aceasta, noile dispute sunt între Harry și prințul Charles, care a fost ”expulzat” de fiul său la lansarea site-ului Archewell.
Se pare că vechile obiceiuri mor greu. După cum au raportat tabloidele engleze, în special Daily Mail, la orizont se arată noi rupturi între Harry și prințul Charles, după cea cu prințul William.
Totul este legat de Archewell, fundația pe care Harry și Meghan au lansat-o în scopuri caritabile şi proiecte personale, toate în afara familiei regale. Proiectul, aflat în prezent în stadiul de început, întrerupt de mai multe ori din cauza pandemiei, provoacă deja multe discuții la Casa regală britanică.

Motivul? Nicio fotografie a prințului Charles nu apare pe site-ul fundației. De parcă nu ar fi tatăl lui Harry

Pagina de pornire a site-ului Archewell are ca fundal o fotografie a lui Meghan din copilărie aflată în brațele mamei sale Doria, și o altă fotografie cu Harry mic purtat pe umeri de prinţesa Diana. Pare un tribut adus celor două femei foarte diferite care au marcat profund viața fostei actrițe și a prințului Harry.

Deși este de înțeles, până la un punct, că Meghan Markle a dorit să rupă legăturile cu tatăl Thomas, mulți se întreabă de ce Harry nu a vrut să-l menționeze pe prinţul Charles în pagina de deschidere a site-ului, de ce doar prinţesa Diana? În acest context, jurnalistul Philip Dampie încearcă să explice atitudinea lui Harry faţă de tatăl său.

De ce această alegere făcută de Harry şi Meghan?

”Nu știu care este relația dintre prințul Harry și tatăl său acum, dar situația nu este atât de uşor de explicat – recunoaște jurnalistul. El este foarte trist, îl vede foarte puțin spre deloc pe fiul său dar și pe micul Archie … Suferă pentru ce s-a întâmplat”, a declarat jurnalistul.

Dampier încearcă astfel să explice de ce Harry l-ar fi ”expulzat” pe tatăl său din viața sa și afirmă că „prințul a fost întotdeauna foarte apropiat de mama sa, în schimb, a fost întotdeauna la câțiva metri distanță de tatăl său. Răceala? Faptul că prințul nu a avut niciodată o relație bună cu Charles”, conchide el. Iar acest afront creează alte nemulțumiri în cadrul familiei regale. Mai trebuie menţionat că Harry este nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a. Şi nu ar fi de mirare ca divergenţele dintre Harry, tatăl său şi fratele William, să aibă avea o legătură cu regina…