Evenimentul Zilei > International > Vești crunte pentru Prințul Charles! Britanicii s-au hotărât! Mai are vreo șansă?
Vești crunte pentru Prințul Charles! Britanicii s-au hotărât! Mai are vreo șansă?

Vești crunte pentru Prințul Charles! Britanicii s-au hotărât! Mai are vreo șansă?

Serialul The Crown de pe Netflix , cu toate minciunile lui evidente, și-a atins scopul. Popularitatea Prințului Charles în Marea Britanie e la pământ. Mai grav este că ți succesiunea la tron ar putea fi data peste cap.

Potrivit unui nou sondaj de opinie, Prințul Charles ar trebui să se dea la o parte pentru a-i permite fiului său cel mare, William, să devină rege după dispariția sau retragerea reginei Elisabeta a II-a.

Sondajul devastator nu este nicio surpriză. Prințul Charles se confruntă cu un val fără precedent de critici pe rețelele de socializare. Atacurile la adresa prințului moștenitor au căpătat proporții în ultimele săptămâni din cauza modului în care sunt prezentate acțiunile sale în popularul serial The Crown de pe Netflix.


Teorie halucinantă. Joe Biden va fi înlocuit din funcția de președinte? Iată indiciile


Cel mai recentă episod a prezentat căsătoria ratată a Prințului de Wales cu regretata prințesă Diana, arătând că Charles era mai interesat de iubirea sa pentru Camilla decât de căsnicie.

Cât e realitate și cât e ficțiune în toate insinuările producătorilor de la Netflix e greu de spus. Cert este că Prințul e pe cale să piardă tronul din cauza păcatelor tinereții.

Îl vor pe William pe tron!

Noul sondaj YouGov arată clar că respondenții l-ar prefera pe tron pe prințul William, care în acest moment este al doilea în ordinea de succesiune.

William, duce de Cambridge,  a înregistrat o creștere de doi la sută în ce privește încrederea din iunie și până acum. Cifrele sunt, însă, extrem de bune, dacă le comparăm cu cele obținute de Charles, prințul Țării Galilor. În același interval, Charles a văzut cum popularitatea sa ca Rege a mai pierdut cinci procente.


China pregătește un atac în ultimele zile ale lui Trump.. Panică în Marea Chinei de Sud


Specialiștii de la YouGov au postat pe Twitter un mesaj sugestiv: „Efectul coroanei? Prințul William are acum opt puncte de avans față de prințul Charles în preferința publică în cee ace privește urcarea pe tron după dispariția reginei.

Unul dintre experții în problemele casei regale a Marii Britanii, Robert Jobson, a afirmat recent că Regina ar putea să-i ofere anul viitor lui  Charles poziția de Prinț Regent, renunțând practic să mai fie regină după ce va împlini 95 de ani.

La rândul său, reporterul Newsweek Royal Jack Royston a adăugat că e de părere că Charles ar putea totuși ajunge pe tron ​​mai devreme decât cred și vor oamenii. „Se va ajunge la un punct în care îi va preda totul lui Charles. Cum să îl privești pe fiul tău în ochi și să îi spui că nu va fi rege?”

Planul diabolic al Chinei. Ce se ascunde în spatele 5G. Nu e conspirație, ci politică dură!

 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.