Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluiri scandaloase despre prințul Charles! “Las-o pe mama în pace!”
Dezvăluiri scandaloase despre prințul Charles! “Las-o pe mama în pace!”

Dezvăluiri scandaloase despre prințul Charles! “Las-o pe mama în pace!”

Seria The Crown difuzată de Netflix scoate la lumină toate marile scandaluri care au măcinat de-a lungul anilor familia regală a Marii Britanii, dar și amănunte picante necunoscute marelui public.

De data aceasta este vorba de sora vitregă a prinților William și Harry. Laura Lopes s-a plâns că viața ei a fost distrusă din cauza relației dintre prințul Charles și mama sa. Mai mult, Laura a dus de-a lungul timpului lupte crâncene cu prințul William cu privire la persoana care se face vinovată de destrămarea familiilor lor.

Laura a susținut că prințul Charles poartă toată responsabilitatea pentru divorțul mamei sale, Camilla, de Andrew Parker Bowles. La rândul său, William a considerat-o vinovată pe Camilla de eșecul căsniciei părinților săi.

Cert este că relația prințului Charles cu Camilla și mai ales faptul că amantlâcul a ieșit la iveală a dus la destrămarea ambelor căsătorii. Ambele căsnicii s-au sfârșit cu divorțuri răsunătoare. Iar amănuntele picante, oferite de presa din întreaga lume, i-au făcut să sufere nu numai pe prințul William, acum în vârstă de 38 de ani, și fratele său Harry, în vârstă de 36 de ani, consecințe teribile au avut de suportat și cei doi copii ai Camillei, Tom Parker Bowles, acum în vârstă de 45 de ani, și Laura Lopes, anterior Parker Bowles, în vârstă de 42 de ani.


Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face


Laura s-a plâns că familia ei a fost împinsă în lumina reflectoarelor  din cauza poziției lui Charles de moștenitor al coroanei britanice, susține scriitoarea Katie Nicholl în cartea sa „Harry și William.

„William și Laura dădeau adesea lupte teribile cu privire la cine era vinovat pentru familiile lor distruse”. William dădea vina pe Camilla pentru suferințele pe care i le-a provocat mamei sale. La rțndul ei, Laura îi răspundea: „Tatăl tău mi-a disterus viața!”

Scriitoarea Katie Nicholl susține că atât Laura, cât și fratele ei Tom au fost „tachinați fără milă” la școală din cauza relației extraconjugale a mamei lor cu Prințul de Wales.

Laura a făcut, de altfel, tot ce i-a stat în putință să o îndepărteze pe mama ei de moștenitorul coroanei britanice. „Când Charles îi telefona Camillei în reședința familiei Parker Bowles din Wiltshire, Laura ridica receptorul și striga: „De ce nu încetezi? Nu îi mai telefona mamei și lasă-ne familia în pace!”

Povestea de dragoste a prințului Charles cu Camilla

„Nu-i păsa câtuși de puțin că era vorba de prințul Țării Galilor, îl învinovățea că a distrus căsătoria părinților ei și nu se temea să-i spună asta lui William în față”.

Pe măsură ce au crescut, William și Laura au devenit prieteni. „Când au încetat să dea vina pe părinții celuilalt și au renunțat să mai aducă în discuție trecutul lor dureros, Laura și William s-au înțeles foarte bine”.


Putin, mutare agresivă în coasta României. Demonstrație de forță în Marea Neagră


Prințul Charles, acum în vârstă de 72 de ani, a cunoscut-o pe Camilla, în vârstă de 73 de ani, la începutul anilor șaptezeci și a fost complet fermecat de ea.

Din păcate, ea nu a fost considerată o mireasă potrivită pentru el și Charles a fost ținut la distanță de ea.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE