Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry, prins cu „mâța-n sac”! Poate fi încoronat regele ipocriților
Prințul Harry, prins cu „mâța-n sac”! Poate fi încoronat regele ipocriților

Prințul Harry, prins cu „mâța-n sac”! Poate fi încoronat regele ipocriților

În galeria luptătorilor pentru salvarea planetei, Prințul Harry și consoarta sa Meghan Markle ocupă un loc de cinste. Numai că e mult mai ușor să spui vorbe goale decât să dai exemplu personal.

Cei doi războinici ecologiști au fost văzuți vineri. în Beverly Hills, într-un Cadillac Escalade, despre care se spune că se numără printre cele mai poluante mașini de pe planetă. Și asta nu e tot, conform calculelor, Harry și Meghan generează anual 215 tone de dioxid de carbon ca urmare a călătoriilor lor cu avionul,  față de media de 8,3 tone a unui britanic obișnuit, afirmă tabloidul britanic The Sun, care citează un studiu al fostului parlamentar Norman Baker.

Numai în perioada ianuarie 2019- ianuarie 2020, Dirty Harry (cum ar putea fi numit prințul dacă n-am risca să murdărim amintirea celebrului personaj interpretat de Clint Eastwoodi) și prințesa sa de la Hollywood au făcut cel puțin 53 de zboruri internaționale, susține politicianul progresist, membru al Partidului Liberalilor Democrați. Evident, în acest calcul au fost luate contabilizate și emisiile de  căldură și carbon generate de conacul de 24.500 mp


Cât de crud a putut fi Prinţul Harry, incredibil! Cu Meghan Markle, culmea

Prinţul Harry, la dezintoxicare! Alcool şi droguri, da. Şoc în Familia Regală Britanică


„Războinicul auto-intitulat, căruia îi place să-i convingă pe ceilalți despre schimbările climatice, se află în topul mondial al oamenilor care produc cele mai multe emisii de carbon”, spune Baker.

Harry a cheltuit 6.000 de lire sterline pe o călătorie la Birmingham în martie anul trecut, cu numai câteva zile înainte de a le vorbi  copiilor despre salvarea planetei. „Schimbările climatice sunt o problemă umanitară, una în care acționăm prea puțin pentru a limita impactul dăunător pe care viața noastră îl are asupra lumii.”

Mai mult, în martie anul acesta,  crezând că vorbește cu o altă stea a progresismului mondial, Greta Thunberg, Harry a afirmat că este necesară o acțiune „extremă” pentru a face față schimbărilor climatice. La rândul ei, Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, a declarat la Summit-ul Girl Up Leadership din această săptămână că tinerii trebuie „să fie responsabili” în ceea ce privește această mare provocare, scrie The Sun,

Perechea ecologistă  a fost acuzată de ipocrizie  și vara trecută când a fost văzută la bordul unui avion privat cu care se îndrepta spre vila din Franța a lui Elton John. Cât privește pretenția cuplului că ar compensa emisiile de carbon donând bani pentru plantarea de copaci, Baker susține că totul e doar praf în ochi, dat fiind că un copac obișnuit absoarbe 20 kg de carbon pe an, ceea ce înseamnă că Harry și Meghan ar trebui să planteze 10.745 de copaci pe an pentru a-și acoperi amprenta de carbon.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: