Evenimentul Zilei > Actualitate > Putin, mutare agresivă în coasta României. Demonstrație de forță în Marea Neagră
Putin, mutare agresivă în coasta României. Demonstrație de forță în Marea Neagră

Putin, mutare agresivă în coasta României. Demonstrație de forță în Marea Neagră

Flota rusă a declanșat un exercițiu militar de proporții uriașe în Marea Neagră, probabil cu scopul de a descuraja orice potential inamic.

La acest exercițiu gigantic participă toate navele din flota Mării Negre, dar teribila desfășurare de forțe va include și bazele navale.

Au loc antrenamente complexe privind luptele navale, apărarea antiaeriană, dar și antidiversiune. De asemenea, pregătirea se va concentra și pe misiuni de distrugere a țintelor maritime și de coastă, precum și de protecție a navelor în timpul staționării la ancoră într-o radă necunoscută.


Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războaiele mondiale


Alte nave de luptă și auxiliare din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră desfășoară activități în punctele de dislocare permanentă, unde marinarii participă la antrenamente pentru situațiile de urgență care pot apărea la bordul navelor în condiții de luptă.

Exerciții cu temutele rachete Kalibr?

Potrivit agenției Tass, care citează biroul de presă al Flotei din Marea Neagră, la aceste exerciții vor lua parte fregatele Amiral Makarov și Amiral Grigorovich, nava de pază Pytlivy, nava de patrulare Dmitry Rogachyov, corvetele purtătoare de rachete Orekhovo-Zuyevo și Ingușetia, precum și nave de asalt purtătoare de amfibii mari, mici nave de război antisubmarin, submarine și nave auxiliare ale flotei.

De remarcat este, în primul rând numărul mare de nave purtătoare de rachete Kalibr. E vorba de cinci dintre navele enumerate de agenția Tass, plus duuă submarine, ceea ce arată că pregătirea de luptîă va viza inclusive folosirea acestor arme teribile.


Orgia „singuratică” de la Bruxelles! Culisele unei mușamalizări de pomină

 


Exercițiulinclude, totodată, și misiuni pentru avioanele și elicopterele aparținând Aviației Navale și Apărării Antiaeriene a Flotei Mării Negre, acestea având rolul de a asigura suportul necesar manevrelor navale.

Această demonstrație de forță pare să fie un avertisment adresat în primul rând NATO, inclusiv României, ca răspuns la declarațiile din ultima vreme. Nu e, însă, exclus ca și Turcia să fie vizată, având în vedere că politica agresivă a președintelui Erdogan amenință interesele Rusiei în mai multe zone ale lumii (Libia, Siria și Caucaz).

Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele