Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaş în Regatul Unit! Ce i se cere Reginei Elisabeta a II-a să facă. Meghan şi Harry sunt ţinta
Scandal uriaş în Regatul Unit! Ce i se cere Reginei Elisabeta a II-a să facă. Meghan şi Harry sunt ţinta

Scandal uriaş în Regatul Unit! Ce i se cere Reginei Elisabeta a II-a să facă. Meghan şi Harry sunt ţinta

Am trecut în noul an dar problemele de la Casa Regală britanică nu se mai sfârşesc. Regina Elisabeta a II-a este din nou pusă într-o situaţie de nedescris.
„Regina ar trebui să le înlăturile titlurile!”, strigă ca din gură de şarpe Piers Morgan, gazda Good Morning Britain. Mai mult acesta îi face „nerușinați” pe Meghan Markle și prințul Harry.

Atacul lui Piers Morgan are legătură cu ultimul lor proiect şi a cerut reginei să le elimine titlurile de urgenţă

De când au renunțat la funcțiile de membrii ai familiei în martie și s-au mutat în SUA, Meghan şi Harry au lucrat inten pentru a lansa oficial site-ul web. Este organizația Archewell care se foloseşte de notorietatea lui Harry
Ducii de Sussex și-au propus obiectivul de a „construi o lume mai bună”. Harry, descriindu-se drept „fiul mamei mele”, a emis o declarație comună cu soția sa Meghan, invitând oamenii să se alăture campaniei lor. Şi, după cum se observă, folosindu-se de statutul de membru al Casei Regale britanice chiar dacă au schimbat numele site-ului lor.

Piers a cerut reginei să le anuleze titlurile, înainte de revizuirea  finală care va fi pe 12 luni din martie 2021

Un utilizator Twitter a întrebat gazda Good Morning Britain: „Chiar nu-ți plac Piers, nu-i așa?”

El a răspuns: „Nu. Cred că sunt o pereche de mici nesimțiţi care își exploatează titlurile regale pentru câștiguri comerciale mari, în timp ce nu îndeplinesc nicio îndatorire ca membrii al Familiei Regale”.

Ducele și ducesa au anunțat, de asemenea, parteneriate între fundația lor și mai multe organizații axate pe tehnologie și cercetare.

Pe pagina principală a site-ului Archewell este o imagine a Dianei, prințesa de Wales cu fiul Harry pe umeri, în timp ce într-o altă imagine este Meghan copilă care stă ghemuită în timp ce mama ei, Doria Ragland, se apleacă să o îmbrățișeze.

Alți utilizatori de pe Twitter au împărtășit furia față de mesaj și imagini, care păreau să facă o trimitere subtilă spre tatăl luiHarry, prințul Charles

„Uau! Vorbește despre compasiune: Prince’s Trust a fost fondată în 1976 de Prințul de Țara Galilor pentru a ajuta tinerii vulnerabili să-și pună viața pe drumul cel bun”, a scris un internaut, şi continuă: „Este cea mai importantă organizație caritabilă din Marea Britanie, care a ajutat peste 950.000 de tineri să își schimbe viața. Cum ar putea?”

Un alt utilizator a scris: „Nu mai sunt regali. Nimănui nu-i pasă”. Un al treilea a adăugat: „Ambii și-au înstrăinat propriile familii, dar au totuși îndrăzneala de a le predica oamenilor despre„ bunătate”.

Într-o declarație comună, care se numește „Scrisoare pentru 2021”, cuplul spune:

„Sunt fiul mamei mele. Și sunt mama fiului nostru. Împreună vă aducem Archewell”

„Credem în ceea ce este mai bun în omenire… Am experimentat compasiune și bunătate, de la mame și străini deopotrivă. În fața fricii, a luptei și a durerii, poate fi ușor să pierdem din vedere acest lucru. Împreună putem alege curajul, vindecarea și conexiunea. Împreună putem alege să punem compasiunea în acțiune. Vă invităm să vă alăturați pe măsură ce lucrăm pentru a construi o lume mai bună”, se arată în mesajul ducilor de Sussex care a revoltat lumea, informează Express.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.