Evenimentul Zilei > Social > Dezvăluire-bombă. Petrică Mîțu Stoian avea cancer. Sursa este extrem de sigură: „A făcut chimioterapie”
Dezvăluire-bombă. Petrică Mîțu Stoian avea cancer. Sursa este extrem de sigură: „A făcut chimioterapie”

Dezvăluire-bombă. Petrică Mîțu Stoian avea cancer. Sursa este extrem de sigură: „A făcut chimioterapie”

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a spus tot adevărul, şi anume că fratele ei suferea de cancer: „I-au scos rinichiul, apoi a făcut chimioterapie”.
Petrică Mîțu Stoian a murit la Spitalul de Urgență din Reșița, în timp ce se afla la secția de Terapie Intensivă. Solistul fusese mutat dintr-o clinică privată, ținând cont că starea lui de sănătate nu era una foarte bună. Acesta urma un tratament post-covid.
Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a declarat: „Au trecut doi ani, nu mai avea nimic, a trecut bine peste operație, după ce i-au scos rinichiul drept. Da cu asta nu a avut nicio treabă, totul e de la clinica aia. După operația de rinichi a făcut și chimioterapie, normal, că așa se face, dacă consideră că este cancerigen. După, au ieșit toate analizele bune, nu a mai avut nicio treabă cu oncologia”, a declarat Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Dezvăluire-bombă: Petrică Mîțu Stoian a fost operat de cancer în 2019

Petrică Mîțu Stoian era diagnosticat de câțiva ani cu cancer, în 2019 îi fusese extirpat un rinichi și atunci a făcut chimioterapie. În octombrie, când a aflat că avusese COVID, făcuse un examen CT care arăta că nu mai are tumoarea, au declarat apropiați ai familiei lui Petrică Mîțu Stoian.

Petrică Mîțu Stoian a făcut chimioterapie la Institutul Oncologic Fundeni: „A avut un cancer, la rinichiul drept, i l-au scos pe data de 28 mai 2019. De atunci, a făcut tratament, a făcut și chimioterapie, și nu a mai avut nicio problemă. Din acest motiv, a mers să facă un CT (Computer Tomograf – n.r.) acum două săptămâni.

Urma ca după acest CT, dacă ar fi fost ceva suspect, să mergem iar la Fundeni, să facem din nou tratament. Dar după CT, nu a ieșit nimic suspect din punct de vedere tumoral. Acesta este adevărul”, a declarat o persoană foarte apropiată pentru gândul.

Petrică Mîțu Stoian era vaccinat cu ambele doze

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit în seara de 6 noiembrie, la Spitalul Județean de Urgență din Reșita, unde fusese dus de urgență de la clinica privată unde trebuia să înceapă un tratament de 15 ședințe în camera hiperbară, după ce aflase la un CT că a avut COVID-19.

Medicii de pe secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița s-au luptat ore în șir să-i salveze viața. Artistul ar fi trebuit să fie transferat la Craiova, însă organismul său a cedat, iar medicii au anunțat decesul acestuia. Petrică Mîțu Stoian era complet vaccinat anti-COVID, dar a trecut prin boală, relatează sursa menţionată.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: