Evenimentul Zilei > Politica > DEZBATERILE pe BUGET, runda a doua
DEZBATERILE pe BUGET, runda a doua

DEZBATERILE pe BUGET, runda a doua

Deputații și sentorii au reluat, marți, dezbaterile pe proiectul de buget pe 2016, după ce luni au votat 63 de articole ale proiectului, fără a da un vot în ansamblu.

Luni, plenul comun al celor două Camere a hotărât să retrimită proiectul la comisiile de buget-finanţe pentru un raport suplimentar cu privire la bugetele Camerei Deputaţilor şi Senatului. Comisiile reunite de buget s-au reunit luni seara, după ora 19.00, și au adoptat în unanimitate amendamentele de majorare a sumelor alocate cu 36 de milioane de lei la Senat şi 45 milioane la Camera Deputaţilor. 

În şedinţa plenului reunit de marţi, parlamentarii urmează să se exprime prin vot asupra articolelor proiectului bugetului în ansamblu şi să continue dezbaterile cu anexele privind bugetele operatorilor de credite. 

La şedinţa plenului comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului de marţi sunt prezenţi peste 300 de parlamentari.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.