Evenimentul Zilei > Social > Despărţire-bombă în media! Un jurnalist celebru pleacă de la Realitatea Plus
Despărţire-bombă în media! Un jurnalist celebru pleacă de la Realitatea Plus

Despărţire-bombă în media! Un jurnalist celebru pleacă de la Realitatea Plus

Anunţ surprinzător la Realitatea Plus, odată cu postarea prin care cunoscutul jurnalist Claudiu Popa a confirmat că pleacă de la această televiziune după 10 ani.

Duminică, 6 decembrie, în ziua alegerilor parlamentare, Claudiu Popa  a prezentat ultimul jurnal la postul de știri. Paginademedia.ro l-a contactat pe Popa pentru mai multe informaţii suplimenare, iar jurnalistul s-a ferit să spună care au fost motivele despărţirii.

Totuşi, conform sursei citate, acesta s-a mulţumit să spună doar că acum va avea mai mult timp pentru a se dedica familiei. În rândurile de mai jos puteţi afla cum şi-a anunţat Claudiu Popa plecarea de la Realitatea Plus după un deceniu de activitate în care a avansat ierarhic de la reporter până la moderator.

Claudiu Popa anunţă o nouă călătorie

„E ziua în care alegem. Cetățeanul din mine a făcut asta, dar azi, eu am ales şi ca jurnalist. În ultimii zece ani am fost reporter, prezentator, moderator în prima televiziune de ştiri din România. Dacă ai fost sau eşti unul dintre oamenii din Realitatea, îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat să fac şi pentru tot ce am învățat să nu fac.

Dacă m-ai urmărit vreodată la Realitatea, dacă ți-am fost de folos, dacă te-am bucurat ori supărat, îți mulțumesc pentru că exişti. Din inimă! Ne revedem curând, într-o nouă călătorie”, a scris Claudiu Popa, care înainte de Realitatea TV a trecut și pe la Prima TV, la care a lucrat 3 ani.

Episodul controversat din 2018

În vara anului 2018, Claudiu Popa şi Emma Zeicescu (n.r. – la acea vreme la TVR şi fosta iubită a lui Popa; s-au despărţit în ianuarie 2018, după o relaţie de 6 ani, din care a rezultat un băieţel) au fost prinși de oamenii legii cu două țigări cu cannabis asupra lor la festivalul Summer Well. Când s-a decis să vorbească despre acel episod, Claudiu Popa a susţinut că rucsacul în care au fost găsite țigările cu cannabis nu era al său, ci al unui prieten, care a şi recunoscut că țigările îi aparțin.

„Unul dintre amici avea în rucsac mai multe obiecte ale mele: aparatul foto, încărcătorul pentru acumulatori etc. Jandarmii i-au făcut percheziţie şi au găsit cele două ţigări. Când am văzut că amicul meu este înconjurat de jandarmi, m-am dus şi le-am explicat că în rucsacul respectiv am şi eu câteva lucruri. Amicul le-a explicat, însă, că ţigările îi aparţin.

Am ieşit cu toţii şi am stat de vorbă într-un cort, într-un ţarc. În tot acest timp, un colonel în civil filma totul, iar un alt bărbat făcea poze. I-am întrebat de ce filmează şi mi-au spus că imaginile sunt pentru ei, în interes operativ. Nici măcar nu mi-au cerut buletinul. L-am dat eu, din proprie iniţiativă, pentru că aşa mi s-a părut corect, să mă legitimez.

Nu s-a întocmit niciun proces-verbal, nu am fost informat că sunt acuzat de ceva. În cel mai rău caz, puteam avea calitatea de martor, fiindcă amicul meu recunoscuse că ţigările îi aparţin. O scurtă perioadă, cartea mea de identitate a fost luată de un ofiţer, care a dispărut din grup. Când am terminat discuţia – care nu a avut tentă de anchetă, ci de conversaţie liberă -, ne-am întors la festival. Inclusiv amicul meu, care fusese prins cu ţigările în rucsac”, spunea cunoscutul jurnalist pentru spynews.ro.

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: