Evenimentul Zilei > Sport > Este doliu în presa românească! Celebru jurnalist, răpus de coronavirus. Tragedia zilei
Este doliu în presa românească! Celebru jurnalist, răpus de coronavirus. Tragedia zilei

Este doliu în presa românească! Celebru jurnalist, răpus de coronavirus. Tragedia zilei

Este doliu în presa românească. Unul dintre cei mai apreciați comentatori sportivi a murit.

Fost jucător de polo de performanță, Răzvan Tomescu a avut o colaborare îndelungată cu Radio România Actualități, scriu jurnaliștii de la GSP.ro. Din păcate, comentatorul a murit noaptea trecută, fiind răpus de virusul SARS-CoV-2.

A murit un veteran al TVR

Unul dintre cei mai vechi producători din Televiziunea Publică a dispărut dintre cei vii, lăsând în urmă una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din România.

Unul dintre veteranii Televiziunii Române a dispărut dintre noi, lăsând un gol între profesioniștii care activează în această instituție. Este vorba despre Cosmin Andrei, unul dintre cei mai longevivi producători din TVR, cel care, ani la rând a realizat emisiunea „Viața Satului”. Acesta s-a stins din viață, în urmă cu doar câteva săptămâni, lăsând în urmă o carieră impresionantă.

Cauzele decesului acestuia nu au fost încă stabilite, iar cel care a anunțat tragedia, postând un mesaj pe internet a fost un apropiat al longevivului producător TV, Daniel Butănoiu. Într-o postare pe o rețea de socializare, acesta a anunțat dispariția lui Cosmin Andrei și a transmis, tototdată, condoleanțe familiei îndurerate de greaua pierdere.

„Din păcate, pe seară, am primit o veste tristă legată de Cosmin Andrei, de la Viața Satului cum că nu mai este printre noi! Cumplit! A plecat dintre noi împrieteniți, un tata, un profesionist, un OM! Condoleanțe familiei!”, a scris Daniel Butănoiu în mesajul pe care l-a postat pe o rețea de socializare.

Cosmin Andrei a fost unul dintre cei mai vechi jurnaliști care au activat în TVR, iar de-a lungul timpului a fost recompensat cu numeroase premii importante mulțumită realizărilor sale din televiziune. Unul dintre acestea a fost dedicat emisiunii „Viața Satului”, emisiune căreia i-a dedicat o mare parte din cariera sa din televiziunea publică.

Alături de colegul său Gabriel Gherghescu, producătorul Cosmin Andrei a fost premiat în 2015, la Galele APTR.