Evenimentul Zilei > Social > Coronavirusul lovește Realitatea Plus! Cât de gravă este situația?
Coronavirusul lovește Realitatea Plus! Cât de gravă este situația?

Coronavirusul lovește Realitatea Plus! Cât de gravă este situația?

Șase salariați ai postului de televiziune Realitatea Plus au fost diagnosticați cu COVID-19.

Noul coronavirus a afectat și postul de televiziune Realitatea Plus. Este vorba de șase salariați ai postului de televiziune, diagnosticați cu COVID-19, aceștia desfășurându-și activitatea în cadrul departamentului tehnic, potrivit directorului executiv Roxana Băncuță.

Un angajat este internat la Spitalul Matei Balș

Din cei șase angajați infectați cu COVID-19 care lucrează la regia tehnică a postului de televiziune Realitatea Plus, doar unul singur are simptome. Acesta a fost internat la Spitalul Matei Balș. Informația a fost confirmată de Roxana Băncuță, directorul executiv al postului.

”Facem permanent dezinfecție. Am făcut în ultimele două seri, facem și în seara aceasta”, a spus Roxana Băncuță.

Persoanele care au intrat în contact cu cei 6 angajați depistați pozitivi s-au testat. Iar în incinta televiziunii toată lumea poartă măști și dezinfectanți.

”Noi am mers pe ce se face în mod normal: i-am testat pe toți cei cu simptome și contacții direcți”, a mai spus Roxana Băncuță, directorul executiv al postului.

Directorul executiv Roxana Băncuță a precizat că reprezentanții televiziunii nu au putut contacta Direcția de Sănătate Publică (DSP). Potrivit acestora, nu li s-a răspuns la telefon de către reprezentanții DSP.

Și TVR este afectat de COVID-19

Și la TVR au fost confirmate cazuri de coronavirus. Practic, numărul lor a crescut în rândul angajaților Televiziunii Naționale. Încă doi salariați ai TVR au fost testați pozitiv pentru infecția cu COVID, la sfârșitul lunii trecute. În data de 24 august, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 13, se arată într-un comunicat al SRTv. Reprezentanții postului public de televiziune Tv anunță că, în aceste condiții, ”conducerea TVR a dispus sporirea măsurilor în astfel de cazuri. Dezinfecţii atât în spațiile în care s-au aflat persoanele respective cât și în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie”, se arată într-un comunicat de presă al Societății Române de Televiziune (SRTV), potrivit b1.ro.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News