Evenimentul ZileiSportDennis Man e pe cale să dea lovitura carierei. Echipa de suflet a lui Mutu vrea să îl transfere

Dennis Man e pe cale să dea lovitura carierei. Echipa de suflet a lui Mutu vrea să îl transfere

Dennis Man e pe cale să dea lovitura carierei. Echipa de suflet a lui Mutu vrea să îl transfere
Fostul atacant al lui Gigi Becali este pe cale să dea din nou lovitura cu un transfer de proporții.

Dennis Man este din nou la un pas de a da lovitura. Fostul jucător al FCSB-ului este în prezent vânat de Fiorentina, echipa de suflet a lui Adrian Mutu.

Oficialii de la Fiorentina au declarat că Dennis Man este pe lista jucătorilor care ar putea să-i ia locul lui Ribery, fostul stat al nemților de la Bayern.

Conform informațiilor, Fiorentina ia în calcul transferul lui Man la echipă în cazul în care Parma retrogradează la finalul sezonului.

Dennis Man, vânat de Fiorentina

Parma, locul 19, e la retrogradare în Serie A, are șanse mari să pice, iar echipa lui Roberto D’Aversa se poate vedea nevoită să renunțe la câțiva jucători în vară.

Conform publicației fantamaster, . Sursa citată informează că Fiorentina e clubul care și-a exprimat cel mai serios intențiile în privința unei mutări: împrumut inițial, cu obligativitatea unui transfer definitiv.

Parma l-ar evalua pe Man la 15 milioane de euro, însă suma ar fi negociabilă. Ar fi un profit de 4 milioane obținut după numai jumătate de sezon de la transferul de la FCSB (11 milioane de euro). Jucătorul român al anului 2020 l-ar putea înlocui la Firenze pe Franck Ribery, ajuns la 38 de ani. Nu neapărat ca poziție în teren, întrucât cei doi evoluează în părți opuse ale atacului, ci ca impact asupra fazei ofensive.

Dennis Man, cel mai scump fotbalist român

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a reprezentat o bornă importantă pentru fotbalul de la noi. Acesta este în prezent cel mai bine vândut fotbalist român din istorie, depăşind transferul unui alt stelist, Nicolae Stanciu, ajuns la Anderlecht în 2016, pentru frumoasa sumă de 9,8 milioane de euro.

În topul celor mai mari transferuri din România în străinătate, FCSB are cei mai mulți jucători, urmată de formația din Ștefan cel Mare, DInamo. În conturile lui Becali au intrat peste 40 de milioane doar din vânzările lui Man, Stanciu, Chiricheş şi Gardoş.

 


Accesează: