Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie uluitoare a procurorilor DIICOT în cazul Caracal. Audiere surpriză. „Nu înţeleg…”
Decizie uluitoare a procurorilor DIICOT în cazul Caracal. Audiere surpriză. „Nu înţeleg…”

Decizie uluitoare a procurorilor DIICOT în cazul Caracal. Audiere surpriză. „Nu înţeleg…”

Cazul Caracal este încă departe de a fi soluţionat. Procurorii DIICOT au rechemat, pentru a treia oară, pentru audieri, pe Alina Toboşaru, prietena Luizei Melencu.

Împreună cu Alina, a fost chemat în fața procurorilor va apărea și Alex Duțu, iubitul Luizei Melencu.

Alina a fost ultima chemată pentru audieri, tot la sediul poliţiei doljene pe data de 16 octombrie.

„O oră şi jumătate m-au ţinut în birou. M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulţi iubiţi. De cele mai multe ori m-au întrebat ce fel de haine purta. Le-am spus că era o fată bună, că învăţa bine, că nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar mă întrebau aceleaşi lucruri. Nu înţeleg de ce pun întrebarile astea. Ajută toate astea la găsirea prietenei mele?”, a declarat Alina Toboşaru.

Reudiat este şi Alex Duţu, iubitul Luizei, cel pe care procurorii l-au citat în luna septembrie, abia după ce presa a semnalat că nu fusese audiat niciodată.

„Copilul meu nu a fost niciodată audiat de procurori, deşi nu e normal. Dacă era un derbedeu, dacă punea pe cineva să o răpească? Procurorii erau obligaţi să verifice, dar n-au făcut-o. Asta demonstrează, zic eu, ce fel de anchetă s-a făcut în cazul Luizei. Fiul meu era în Italia când s-a întâmplat nenorocirea, a vorbit doar cu un poliţist din Radomir, îl tot întreba ce fel de fată e Luiza. Apoi, după ce a dispărut Alexandra, l-au sunat procurorii din Bucureşti. Au zis că-l sună, că vor să facă şi un video cu el, dar nu au mai dat niciun semn”, a declarat mama lui Alex la începutul lunii septembrie.

Mama şi bunicul Luizei vor fi şi ei reaudiaţi de procurorii DIICOT, potrivit cancan.ro