Evenimentul ZileiSocialData la care se deschid ștrandurile și piscinele. Programul verii 2022. Au mai rămas doar câteva zile

Data la care se deschid ștrandurile și piscinele. Programul verii 2022. Au mai rămas doar câteva zile

Data la care se deschid ștrandurile și piscinele. Programul verii 2022. Au mai rămas doar câteva zile
Căldura a venit în România, iar proprietarii de ștranduri și piscine au anunțat ziua în care se vor deschide locațiile. Tinerii, dar și adulții mai au de așteptat doar câteva zile pentru a se bucura de plajă și bălăceală.

Românii așteaptă cu nerăbdare să se bucure de plajă și de apă, iar proprietarii de ștranduri și piscine au anunțat când va fi marea deschidere a locațiilor, mai ales că sezonul estival începe în câteva zile.

Valentina Pelinel, soția lui Borcea, deține ștrandul Magic Summer Waves din Capitală. Fostul model a anunțat că parcul acvatic se va deschide chiar la începutul lunii iunie.

Locația se află în cartierul Drumul Taberei din București, iar proprietara a pregătit noi surprize pentru clienți.

Se deschid ștrandurile și piscinele

”#Varamagica 2022 începe în parcul acvatic Magic Summer Waves. Începand de săptămâna viitoare, în funcție de vreme, vă așteptăm să petrecem atât Ziua Copilului cât și sezonul de vara în locația din Drumul Taberei 115.”, a scris Valentina Pelinel pe pagina sa oficială de Facebook.

Un alt loc de distracție adorat de tineri este Magic Place Aqua Park. Piscina publică de pe Șoseaua Virtuții se va deschide în curând, iar familiile vor avea parte de o serie de benificii în zilele de marți.

Proprietarii au anunțat că ștrandul se va deschide în luna iunie, iar clienții vor beneficia de noi îmbunătățiri.

„Zilele de marți din LUNA IUNIE le dedicăm familiei și am pregătit o ofertă specială. Copiii cu vârsta sub 14 ani beneficiază de intrare liberă – oferta este în sistem 1+1.

Cel mai important anunţ pentru românii care doresc să plece de Paște în Bulgaria. Cum pot intra în ţara vecină
Sursa foto. EVZ

Nu uita de certificatul de naștere în format digital (poză pe telefon) sau fizic (copie xerox).
#MareaBalaceala este la #MagicPlaceAquaPark în Șoseaua Virtuții, 55. Te așteptăm să dăm startul noului sezon în luna iunie.”, se arată pe pagina oficială de Facebook a ștrandului menționat mai sus.

Prețurile la ștrand în vara 2022

Și proprietarii parcului acvatic Summer Park Ștrand Berceni au anunțat că deschid porțile piscinei. Aceștia au transmis și care sunt tarifele verii 2022:

– Luni – vineri: adulții plătesc bilet de 30 de lei, copiii bilet de 15 lei
– Weekend: adulții plătesc intrarea de 40 de lei, în timp ce biletul pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani este de 20 de lei.

La Magic Place Aqua Park și Magic Summer Waves, prețurile sunt:

– Luni – vineri: bilet adult 45 de lei
– Weekend – bilet adult 65 de lei
– Copiii cu vârsta până în 7 ani au intrare liberă

Intrarea după ora 16.00, costă 35 de lei la intrare, iar un abonament de 10 intrări este 399 lei. Un abonament all inclusive ajunge la 699 lei, accesul fiind permis în fiecare zi a săptămânii, potrivit Fanatik.


Accesează: