Evenimentul Zilei > Actualitate > Dat afară de la naționala României, Christoph Daum știe unde va lucra anul viitor: „Acolo, aptitudinile mele sunt apreciate”
Dat afară de la naționala României, Christoph Daum știe unde va lucra anul viitor: „Acolo, aptitudinile mele sunt apreciate”

Dat afară de la naționala României, Christoph Daum știe unde va lucra anul viitor: „Acolo, aptitudinile mele sunt apreciate”

Christoph Daum a declarat că va lucra anul viitor în fotbalul chinez. Neamțul a precizat că a fost asaltat de oferte în ultima perioadă.

Concediat de pe banca tehnică a naționalei României, după ce a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018, Christoph Daum va lucra în fotbalul din China. Tehnicianul german a declarat că a fost asltat de tot felul de oferte și va ajunge acolo unde este apreciat.

„Voi lucra în China anul viitor – precum Capello, Lippi, Scolari, Schmidt, Magath. Este tentant să contribui pentru ca fotbalul chinez să fie competitiv cu fotbalul european. În Bundesliga voi vedea meciurile doar din tribune. Antrenorii mai bătrâni nu par a mai fi o necesitate, se mizează mai mult pe tehnicieni tineri. Heynckes este excepția absolută. În străinătate, în schimb, aptitudinile mele sunt apreciate. Primesc oferte de peste tot, nu doar din Bundesliga", a spus Daum.